Mesen Karsu123 bence dua et hiç olmasın çünkü çok zor zaman gecmiyor 16+4 ve hala cekiyorum bitmedi bı türlü
Kubra6694 Demtserkan merhaba, bende 5+2 deyim kese göründü. Ama doktor bana sadece folik asiti söyledi herhangi bir fitil demedi. Genel testleri istedi birde.
Demtserkan Kubra6694 ya bende 6+5 oldum ama devlete salı gitcem gel demişti ama ne kan istedi ne de idrar bu gitmemde sölicem hic bsii istemdiniz diye , bende folik asit kullanıyorum, siz hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Esrabyndr Karsu123 gayet normal 9 haftalık benimde ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti hiç bişey yok çok normalmiş 8. Haftaya kadar olmazsa bir daha olmazmış doktor öyle söyledi ben sormuştum
Kubra6694 Demtserkan kese oluşunca hemen 5 tüp flan kan aldılar idrar aldılar. 10 gün sonrada kalp atışı için gel dedi. Folica önerdi doktorum. Orucu da sordum kendini kontrol ederek ilerle dedi.
Demtserkan Kubra6694 tutuyor musunuz peki oruç, bende folactive kullanıyorum ilk im düşük oldu malesef inşllah bu olmaz
Kubra6694 Demtserkan evet şükür tutuyorum. Öğretmenim bu yüzden okulumun olduğu günler biraz zorluyor ama Rabbim güç veriyor. Haftaya muayenede olumsuz bir şey çıkmazsa sonuna kadar tutmayı düşünüyorum. Mide bulantım olmuyor şükür rahat geçiyor bu yüzden. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Güzel düşünelim güzel olsun 🌼🤍
ahsenneslii Karsu123 8-9 haftadan sonra başlar merak etme :) ama insllah kusmazsın ben çok zor gecirdim
Demtserkan Kubra6694 iyi ozaman ya benimde mide bulantim yok ağız acım var , amin inşallah allah izin verirse Hayırlısıyla 🤲
Prnssm0 Karsu123 12. Haftaya kadar Kahverengi lekelenme yaşadım progestan kullandım doktorunuz endişe edilecek bir şey değilse size söyler korkmayın kaç tane doktor gezdim hepsi normal dedi sadece ağır iş yapmayın bol bol uzanıp dinlenin 🌸 16. Haftadayım çok şükür hala mide bulantısı yaşamadım kızımı bekliyorum 🥰🥰😘💖
Karsu123 Prnssm0 ya çok şükür güzel herşey dedi ama insan gördükçe tedirgin oluyor fitil kullaniyorm iyi şükür bakalm Allhin izniyle güzellikle kolaylıkla geçirelim hepimiz inşallah 🤲🤲
Karsu123 Muhammed123 geçmiş olsun bende ilk defa bu yıl tutamadım kandiller dahi gecmezdim boş 🥲bol bol Kur’an ne okumaya calisiyorm Allh kabul etsin