Serendipity16 Karsu123 içiniz rahat olsun herkesin hamileliği farklı oluyor inşallah sağlıkla kalp atışını da duyarsınız 💞
Mercelik93 Karsu123 Ben 28+4 teyim ve bu zamana kadar bir kere bile midem bulanmadı umarım miden hiç bulanmaz çünkü konfor alanına kaldığın yerden rahatça devam edebiliyorsun ☺️ doktoruma sordum miden bulanmak zorunda değil her hamilelik farklı demişti ☺️
Yenianne02 Karsu123 bulantı genelde 8 de başlıyor ya da hiç bulantı da yaşamayabilirsiniz inşallah olmaz hamileliğiniz rahat geçer benim 8.haftaalrda bir başladı 5 ay kadar çektim
Karsu123 Yenianne02 ah amin amin duanizda eksik etmeyin rabbim kolaylık versin sizede kolay geçirsin güzellikle inşallah 🤲
muzeyyenkomurkara Karsu123 gerçekten çok şanslısınız bulantıyı yoğun yaşıyorum hatta 2 haftada 8 kilo verdim sağlıklı beslenmiş oluyorsunuz bulantı olmadan
esolinaaaaa Karsu123 ilk hamileliğimde olmadı bunda kusmıyorum çocuk şükür ama bulantının babasını yaşıyorum 😂
Muhammed123 Benimde 5 haftalık 5 günlüğüm ama orucun etkisimidir çok fena oluyorum midem bulanıyor yemek yiyince biraz sakinlesiyor yinede hafif var
Karsu123 Muhammed123 geçmiş olsun bende ilk defa bu yıl tutamadım kandiller dahi gecmezdim boş 🥲bol bol Kur’an ne okumaya calisiyorm Allh kabul etsin