Efnan3443 Kızlar pazartesi günü doğum yaptım ama sanki sütüm yetmiyor gibi kızımda bı saate bir emziriyor süt atıran yiyecekler tavsiye eder misiniz lütfen bildiğiniz kullandığız damlada olur
KuzeyinAnnesi10 Efnan3443 bestlak kullanabilirsin canım. Bulgur pilavı hoşaf yeşillikler bolca dinlenme
Nnoktaa Efnan3443 geçen bir videoya denk geldim. İsterseniz kamyonlarca yemek yiyin sütünüzü arttırmaz. Süt arttırmak; sık emzirmek, bol su tüketmek ve sağlam psikolojiyle olur. Burada yazılan helvaları bulgurları hoşafları hiç tüketmedim. Ama sütüm yetti çok şükür. Burada yazılan helvaları bulgurları hoşafları tüketen ama psikolojisi rahat olmadığı için sütü artmayanlara da şahit oldum.
Mervenur_kcbs Efnan3443 elma hoşafı yap mutlaka bol bol iç birde bir barda suya çyrek pekmez koy sonra su koy karıştır meyve suyu gibi iç oda çok güzel süt yapıyor bol su iç yanında yiyecek olarak soğan bulgur pilavı marul yeşilgillerin hepsini tüket sütün arttığını farkedeceksin bestlak damlarım faydasın görmedim ben boşuna alma önemli olan bişeyler yemek vitaminli olsun süt
aslhnkrts9 Efnan3443 bi emzirme danışmanı bol su içmek , uyku ve meme başı uyarısı süt artırır demişti yani çokça emzirmek yada sağmak
Esrchn14 Ezcanelerde bestlak diye bı damla var ondan herkes memnun faydasını görmüşler , arkadaşım çemen otu tohumunu demleyip içmenin çok faydasını gördüğünü söyledi ama terlediginde koku yapabiliyormus . Harici bunları deneyebilirsin
marsuk34 Efnan3443 sütü en iyi göğüsü uyarmak arttırırmış. Yiyecekler geçici arttırır. Bebeğini bol bol emzir emzik verme. Gerekirse boş sağım yap. Yani süt gelmese bile sağ göğsünü saatte bir. Bir hafta sonra etki eder ama düzenli yaparsan kalıcı olur
Elasss077 Kesinlikle dinlenmek ve mutlu olmak:) 10 dk uyumak bile fayda ediyor. Muhakkak dinlenilmeli, uykusuz kalmamaya çalışmalı. Bol su. 3-3,5 lt olursa iyi olur. Daha fazlası da zarar. bulgur hoşaf vs bunlar destekleyici şeyler.
HilalveEfem Efnan3443 geçmiş olsun inşallah tez zamanda ağrın sizinda kalmaz çok sevindim senin adına💐