Cicek1 srnkckdlgc gözünüz aydın canım rabbim bağışlasın ilk doğumunuz mu bize önereceğin bişey var mı acaba benim ilk doğumun normal istiyorum neler yaptınız bu süreçte acaba
srnkckdlgc Cicek1 ilk doğumum ne suyum ne nişanım geldi herkesin farkli sanirim sancilarla gittim direk tek hatam ebe ıkınma derken ıkınmak oldu onu da istemsizce yaptim engel olamadim o yuzden dikislerim oldu sonra hemen ayaklandim
Dmrcn srnkckdlgc kaç dakkada bire düsünce hastaneye gittiniz ben de 39+3 üm normal bekliyorum ilk gebelik😇 allah analı babalı büyütsün çiçek gibi doğum olmus darısı bizlerin basına
srnkckdlgc Dmrcn yolda giderken 4 dakikada birdi ben heyecandan gercek mi yalanci mi diye dusunurken meger sancilari evde cekmisim
Ksniak srnkckdlgc ay tebrikler size çok güzel kolay bir süreç diliyorum 🫶🏻 sizi tanımama rağmen doğurduğunuzu okuyunca gülümsedim mutlu oldum. Anladığım kadarıyla doğumunuz iyi geçmiş. Doğumdan korkuyor muydunuz?
srnkckdlgc Ksniak çok teşekkür ederim canım rabbim herkesi bir avazda kurtarsın inan nasıl olup bitti anlamadim bile sanci geldiğinde korkmak yerine hep derin nefeslerle karsilamaya calistim bebeğimi de strese sokmamakicin rabbim gonlume gore verdi
Haticeburak06 srnkckdlgc yaa ne kadar şanlısınız maşaallah size rabbim hepimize göstersin inşallah o anları çok sevindim adınıza şimdi bebeğinizle yanyanasınız ne kadar güzel bi duygu ya🥹🥹🥹🥹🥹😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿