Duygu_28 Evet kizlar ya bu saç kestirme varmı kestiren hamileyken ben kestirmek istiyorum hatta gittim bnde kestirmeye kuaforume dedim oda bana dediği annemde bize kestirtmemisti ama kestirende var kestirmeye de deyince bı durdum sonra gelim dedim ve çıktım kafam karisti aslında kestirmeye gitmiştim ama işte 😏
Busetasm Duygu_28 Tuceeee kesinlikle bende öyle bi başında kestirdim bide 7 aylıkken kestirdim boyattım bebişimi bakımsızmı karşılıyim 🤣🤣
Hayat31 Duygu_28 kestirdim bende ya. Herkes dedi kestirme olmaz,boyama olmaz. Tam aksine ikisnide yaptım. Allah ne yazmışsa o da olucak,böyle inanclarla olmaz ki.
Tuceeee btytgy Valla öğrendim ilk aylarda direk gidip kestirdim çünkü saça gidecek vitamin bebeğime gitsin çok uzundu saçlarım enerjimi emiyordu resmen. Allah’ın verdiği ömrü benim saçımın kesilip kesilmemesinin etkileyeceğini düşünmüyorum
eylemm09 Tuceeee valla ben kayınvalideme söyledim anneme söyledim 40 gün misafir kimse kabul etmem dedim😄
Tuceeee eylemm09 öyle zaten bebeği görmek isteyenler 40 mevlütüne gelir onun dışında yok bebek görmesi 😅
biranne__ Tuceeee iğrençmiş en saçması şu saç kestirmek ile ilgili olanı galiba bide çilek lekesiyle alakalı bi tane vardı
Arelmom_ btytgy of bende inanmıyorum hatta yazdığımı okuyunca bile ne kadar saçma dedim ama yinede kestiremedim 14. Haftadayım ama aşırı yıprandı sarı saçın vermiş olduğu yıpranıklık dışında napıcam bilmiyorum ama ☹️
Duygu_28 Ya kestircektim aslında kuaförde öyle deyince kaynanamda dedi çok karsız kaldım çok sıkıldım bı degsiklik yapım istiyorum da bilemedim ki
Susam59 Uydurbisey ay yok nolacak, 33 haftalığım doğumdan sonra rahat edeyim diye saçımı kestirdim, herkes ay nasıl cesaret ettin diyip duruyor, ya benim saçımla ne alakası var ya, hangi çağda yaşıyoruz 🤷🏼♀️ İnsanlar bi alem
Susam59 Tuceeee teşekkür ederiiizzz 🥰 ben çileğe bakınca oh bol antioksidan C vitamini görüyorum millet leke görüyo
Duygu_28 @Tuceeee sen kestirdinmi 😄 ya ben bı acba diyorum işte ne bilim bak mesela 40li kadın bebeği evden cikmazmis bide bu var buna ne diyosun 😀
Tuceeee Duygu_28 valla 1 1.5 aylık hamileyken kestirdim saçlarımı 😅 40 olayı tamamen bebeğin metabolizması henüz oluşmadığı için kalabalık yerlerde bulunması sakıncalı tabiki ama bağ bahçe parkta güneş alması hem anneye hemde bebeğe iyi gelir. Pandemide kapanmada ne hissettiğinizi düşünün bide bunun üzerine taze annelik psikolojisi toplum baskısı ( üşüyor bu çocuk aç bu çocuk şekerli su ver sarılık olmasın diyenler) kendimizi dışarı atmak daha mantıklı tabiki avm ye değil de 😅 şahsen ben 2 haftalıkken şehir dışında yenidoğan çekimi yaptırmayı düşünüyorum 😅😅🤭🤭
Busetasm Hulya-003 aa onu banada söylediler doğum dan itibaren 40 gün babanın eşyasını bebeğin yanına bırakmak gerekiyormuş 3 harfliler babadan korkup gelmezmiş 🤣🤣🤣
Tuceeee Busetasm insanları kandırdık bide diğer alemdekileri kandırmamız kaldı tövbeler olsun Ya Rabbim Allahım akıl fikir versin inşallah