Iremkoko Tuceeee bana bu batıl inanç ve hurafelerden bahseden insanlarla muhattabı kestim beni lohusayken bi dararlttılar bi daralttılar psikolojik olarakta çok kötüydüm herkese güle güle yaptım asla ve asla inanmıyorum eski zaman adetleri
Susam59 Tuceeee teşekkür ederiiizzz 🥰 ben çileğe bakınca oh bol antioksidan C vitamini görüyorum millet leke görüyo
Tuceeee Cns62033 aynen öyle kötü enerjiyi kendin çağırmış oluyorsun. Nazar değer diyorlar hastaneye 30 40 kişi bebek görmeye 50 60 kişi Mevlüt okunuyor aynı şekilde ve bebek elden ele geziyor. Mevlüt okutmak sakıncalı yada yanlış demiyorum ama şov haline gelip bebeğin elden ele gezmesi rahatsız edici
Susam59 Uydurbisey ay yok nolacak, 33 haftalığım doğumdan sonra rahat edeyim diye saçımı kestirdim, herkes ay nasıl cesaret ettin diyip duruyor, ya benim saçımla ne alakası var ya, hangi çağda yaşıyoruz 🤷🏼♀️ İnsanlar bi alem
eylemm09 Tuceeee ben kahkaha patlatıyorum tamam siz bida doğurun öyle yapın o zaman demeyi düşünüyorum 😄
Tuceeee Kelebekmisaliihayat kolay gelsin şimdiden. Eşinden destek alırsan daha kolay olabilir videolar da öyle gördüm 🤭😊
eylemm09 Tuceeee valla ben kayınvalideme söyledim anneme söyledim 40 gün misafir kimse kabul etmem dedim😄
Edanur1210 Dışarı çıkınca bebeğe nazar değmesin diye anne vajina elini 3 kere sürüp bebeğin yüzüne sürmesi