2lokummannesiii minik_kurabiyeee Allah beterinden korusun inşallah kuzum. Elbet hasta oluyorlar. Rabbim hepsini korusun her şeyden. Yaşın çok küçük üzme tatlı canını bugünlerin tadını çıkar. Bende Hamzada senin gibiydim zehir ettim takıntıdan kendime hayatı. Çok ağlıyordum bitmiştim resmen alerji muhabbetine. Geçti ama şükür. Maalesef yemek seçiyor bebekken yemediği tatmadığı için önyargısı büyük 😂 baktım fotoya da öyle olmuyor genelde bakalım bende takip ediyorum şimdilik.
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii aminn evet öyle ama insan kıyamıyorum bir yeri ağrıdığında söyleyemiyorum anlatamıyor çıkarmaya çalışıyorum ama niyeyse her seferinde bir şey oluyor gerçekten çok zor ama yaaa yemek seçmesi de çok kötü bir şey ya siz ne zaman alerjisi olan şeyleri yedirmeye başladınız ay olmasın yaaa gerçekten
2lokummannesiii minik_kurabiyeee 2 yaşına doğru diyeti açtım yoğurt yedirmeye başlamıştım canım. Zaten emmedi alerji maması veriyordum 7.5 aydan sonra tamamen mamaya geçmiştik.
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii neden emmedi peki bende mamaya başlamak istemiyorum ama doktor başlatır mı bilemiyorum da
2lokummannesiii minik_kurabiyeee alerji meme reddi yaptı hemde çok fazla. Bende o kadar dayanabildim çocuğa eziyet ediyordum resmen. 55 kiloya düşmüştüm diyetten bitmiştim resmen. Halim yoktu hiç.
Melike_4949 minik_kurabiyeee canım kalple ilgili doktor nasıl anladı ufurum olduğunu EKG veya bir cihaza mi giriyor bebiş
Melike_4949 minik_kurabiyeee hmm anladım canım gün verirler mi onada acaba ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ onun için eğitim araştırmaya gideyim en iyisi
minik_kurabiyeee Melike_4949 yani ben randevu almıştım hemen doktorun odasında ultrason cihazı karşı orda 20 dakika falan inceledi baya geri ekg çektirdi sonrasında hepsiyle birlikte değerlendirdi
Melike_4949 minik_kurabiyeee yani aslında kalp önemli olduğu için bekletmezler de ben hala randevu alamadım mhrsden 182 mi ariyim yeşil alan açtık dediler ama 🤦🏻♀️ senin hastane özel mi devlet mi
minik_kurabiyeee Melike_4949 182 yi ara Canım birde mhrsden talep oluştur ben talep oluşturmuştum o şekilde almıştım devletti canım
Guzelligim minik_kurabiyeee bizde de var aslında olması bi sorun olduğu anlamına gelmiyormuş aslında ama ilk zamanlar yoktu grip olduğunda daha çok gördüm
minik_kurabiyeee Guzelligim alerji sizde de mi var yoksa mukuslu kaka mı ama gaita örneğinde mukuslu alanlarda bol miktarda lökosit göründü şeklinde çıkmış bizde grip belirtisi falan yok
Guzelligim Kizlar lohusaliktan sonra göbeğiniz eskisinden daha ince mi ben çok zayıfladım çocuktan sonra ama sağlıklı beslenince de galiba göbeğim gitti ama şimdi şimdi almaya başladım en önce gobekten
Melike_4949 Guzelligim benim simit bölgemde sarkma var maalesef imkanin olsaydı karın gerdirme yapardım 😏
Gulsahkizilkan Guzelligim Ben hamile kaldığım kiloya geri döndüm. Ama hamile kalmadan önce de kilo almıştımm o yüzden 1 haftadır diyetteyimm 😅
Guzelligim Melike_4949 kac kilo aldın hamilelikte ya dümdüz olmuştu hiç göbeğimi öyle görmemiştim ama ben 20 kg verdim hamilelikte de sağlıklı beslenince göbek gitmişti tekrar saglikli beslensem keşke simit olması şekerden oluyo benimde simit