Deletedmom_112 minik_kurabiyeee evet biizmde kakamız öyleydi normal sanıyordum seninkini okudum götürcem bakalım doktora artık
Deletedmom_112 Guzelligim evet onu izledim siz gittiniz mi doktora ? Hastaneye de gidince bebeyi bırakmıyorlar ya baktıkça bakıyorlar denek gibi iyi mi yapıyorum kötü mü bilemedim
Guzelligim Melike_4949 kac kilo aldın hamilelikte ya dümdüz olmuştu hiç göbeğimi öyle görmemiştim ama ben 20 kg verdim hamilelikte de sağlıklı beslenince göbek gitmişti tekrar saglikli beslensem keşke simit olması şekerden oluyo benimde simit
Melike_4949 Guzelligim ben 7 kilo aldım hamilelikte ve zaten yoğun yağlı bir göbeğim vardı e gerilip büyüdü ve yanlardan sarktı aşağı doğru zayıflamak gerekiyor gider belki göbek bilemem ben doğumdan sonra 12 kilo verdim
Guzelligim Melike_4949 benimde yagli bi göbeğim vardı ekmek tatlı yemeğe başladım tekrar yglaniyo yine dikkat etmem gerekiyo
Gulsahkizilkan Guzelligim Ben hamile kaldığım kiloya geri döndüm. Ama hamile kalmadan önce de kilo almıştımm o yüzden 1 haftadır diyetteyimm 😅
Guzelligim Gulsahkizilkan😄sütun azalmadı mi ben hamile kaldığımız da 10 kg aşağısına düştüm ama göbek bölgem yaglaniyo yine
Gulsahkizilkan Melike_4949 Yok canım olmadıı. Sadece dikiş yerimde var o da çok az kilo verince gidicek mi bakalıımm
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 valla benimki hep dikkatimi çekiyordu ama şu 1 haftadır falan baya mukuslu olunca götüreyim dedim ben birde en başında beri şüpheleniyordum
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 anne sütü alan bebeklerde sarı hardal sarısı olması normal deniliyor ve katı da ek gıdaya geçtikten sonra oluyor şuanda cıvık olması normal eğer anne sütüyle besleniyorsa
Melike_4949 Deletedmom_112 sıvıda olabilir ama yeşil olmamalı diye biliyorum sarı ve tonları siyah gri yeşil önemli bir şey varsa olur