minik_kurabiyeee Guzelligim sarımsak bebeğimde gaz yapıyor zaten fazlı bir bebek😢2 gündür gazıyla savaş halindeyim
Melike_4949 minik_kurabiyeee bizde 4 . Ay atağına girdik ve diş çıkarıyor bağırarak ağlıyor 😭 durmuyor iki dk
minik_kurabiyeee Melike_4949 ayyy ayyyy Allah’ım hiç bitmiyor gazları bitse dişleri başlıyor 😅😅😅 ay Allah yardımcın olsun valla 2 gündür benimde halim fenaydı ne evle ilgilenebildim ne de yemek yapabildim
Melike_4949 minik_kurabiyeee ben rotaya yetişemedim menenjiti yapicam artık bu kadar önemli bir aşının paralı olması inanılır gibi değil 4.aydan sonrada yapan varmış eğer doktor olur derse yaptırırım 4 ay aşısindan sonra zaten herşey ateş pahası 🙄🙄
minik_kurabiyeee Melike_4949 doktor bana 2 veya 4 aya kadar dedi ama sağlık ocağındaki 2 veya 3 ay da dedi anlamadım bende evet o konuda bende şaşırdım madem bu kadar önemli neden paralı yani durumu olan var olmayan var bilemiyorum çok garip gerçekten
Melike_4949 minik_kurabiyeee bende öyle canım inan dibinden ayrılmıyorum aşırı huzursuz birde aşı günü geldi 😅 yandık yine dün de dışardan yedik hep kolay yemekler yapıyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee yani canım e şimdi Benim durumum yok diye çocuğum hastalık mı geçirsin ilginç yanı 🙄🙄 3 ,5 ay yapilmaliymis
Babydurubaby Gulsahkizilkan çok sevindim :) bende yoğurt mayaladım bugün bakalım yarın onu vericem :)
minik_kurabiyeee Melike_4949 öncekilerde fayda etmedimi ay gerçekten mi yaa benimki de bu ara yarım saat uyuyo kalkıyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee yine bir tık huzursuzluk oldu canım yok sabahtan beri memede uyuyor beşikte uyanıyor