minik_kurabiyeee Kubbbb evet dün olduk🌸valla gitmeden önce yarım çay kaşığı calpol verdim çok şükür ateş olmadı akşama doğru biraz huzursuzluk oldu ama onuda geçirdik çok şükür bugün da aşı yerleri ağrıyor herhalde biraz nazlı çünkü
minik_kurabiyeee Kubbbb teşekkür ederiz🌸evet 3 tane oldu 2 bacak 1 kol gitmeden önce sende isterden az bir şey calpol ver ateşi çok yükselmez ama yinede sen bilirsin tabi
minik_kurabiyeee Kubbbb rotadan emin değilim ama menenjiti kesin yaptırcam sen yaptırmayı düşünüyor musun
Kubbbb minik_kurabiyeee ya 3 tanesi Saglık ocağında mı yapıldı bilgi verebilir misin hemşire verem aşısı dedi sadece e diğer ikisi özel mi anlamadım
Melike_4949 minik_kurabiyeee ben rotaya yetişemedim menenjiti yapicam artık bu kadar önemli bir aşının paralı olması inanılır gibi değil 4.aydan sonrada yapan varmış eğer doktor olur derse yaptırırım 4 ay aşısindan sonra zaten herşey ateş pahası 🙄🙄
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Rota virüsü en tehlikeli hastalık kanlı ishal olarak geçiyor benim bildiğiimm. Bence yaptırılmalı tüm aşılar ama yinede siz bilirsiniz tabii
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ya bütün aşılarını yaptırcam zaten ama rotadan tam emin değilim gibi bakalım hayırlısı
minik_kurabiyeee Kızlar ben baya hasta olcaj gibiyim boğazın göğüs kafesim falan çok ağrıyor ne yapabilirim emzirdiğim için ilaçta alamam sanırım