Babydurubaby minik_kurabiyeee ben şehirlerarası yolculukta puset kullandım sadeve canım portbebe hiç kullanmadım bebeğin hangisinde daha uzun süre kalıyorsa onu tercih et
Babydurubaby minik_kurabiyeee eşini bekleyip arabayla gitsen daha iyi olmaz mi canım küçük ya bebeğin daha birkaç gün geç gidiver
minik_kurabiyeee Babydurubaby eşimi bekleyip arabayla gitsem yine dönüşte tek oluyorum ki eşim anca 2 3 gün kalabilecek onunla dönsem de o kadar yolu gittiğime değmez özlem bile gideremem ki
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan sütü artırıyormuş bende kararsız kaldım duruma göre alırım artık heralde. Ne alayım peki korse fikrin var mı canım ? Geç değil aslında alıp takabilirsin zaten 1 ay sonra falan başlayın diyorlar kaç ay oldu senin
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee philips avent yada bibs dene canım meme ucunu en yakın onlar var tutmuyorsada yapacak bişey yok inatçı çıktı seninki demekki 🤗
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ay canım Philips avent aldım o ilk geldi verdim ağzına direk kustu ikinci sefer verdim yine kustu şimdide bi tutuyor bi tutmuyor
Gulsahkizilkan Babydurubaby Evet yaaa neyse bu yaz böyle olsuunn ne yapalıımm 😅 Seneye cool mom oluruuzz 🤪
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay ilk aldığım gün her vermede kustu dün verdim bir kaç sefer tuttu oda geri bıraktı
Deletedmom_112 @Gulsahkizilkan @Babydurubaby @minik_kurabiyeee @2lokummannesiii @Melike_4949 @ikiminikannesi_ Canlar yenidoğan bebişi nasıl yatırmam gerekiyor sırt üstü yatırıp sadece kafasını mı çevireyim yoksa tamamen kolunun üzerine doğru yan mı yatırayım ?
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 sırt üstü ve kafası yan olacak şekilde canımm zaten kendileri kafalarını çeviriyorlar
Melike_4949 Deletedmom_112 sırt üstü kafası yan şekilde canım ben bazen biraz yana doğru yatırıp yastıkla destekliyorum sırtını gözümün önündeyken doğummu yaptın 😍
ikiminikannesi_ Deletedmom_112 kafası yan olacak şekilde canım zaten yastıklarda var ona özel o lardan yardım alabilirsin özellik erdikten sonra kesinlikle yan olsun
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 canım ben çok kustugu zaman yan yatırıyorum oda 1 sefer 2 sefer falan ama onun haricinde sırt üstü yatırıyorum kafası sadece sağa sola dönüyor
Deletedmom_112 Babydurubaby kafasını bi sağa bi sola çevireceğim di mi tavana bakar şekilde yapmayacağım galiba