Deletedmom_112 minik_kurabiyeee sen yinede kendi doktoruna yada hemşiresine sor benimki her şeye karşı eldiven kundak vs.
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ya zaten ilk bi tuttu şimdi tutmuyor yine😅 bende çok tutturma taraftarı değilim ama bazen çok ağladiginda veririm diyodum onu da kızım almadı
minik_kurabiyeee Babydurubaby aynen valla canım otobüsle 12 saat sürüyor birde pusete mi koysam ana kucağına mı alsam bilmiyorum sence hangisi daha iyi olur
Gulsahkizilkan Melike_4949 Bence stressten çıkmıştır diye düşünüyorum çok stress yaptıysaann. Çünkü evlat gerçekten çok başkaymış stresee girmemek elde değill. Elimden gelse kimseye vermicem çocuğumu yaaaa nasıl kurtulucam bu kadar takıntıdan bilmiyoruumm 🥲
Melike_4949 Gulsahkizilkan aynı durumdayım canım ruh hastası oldum resmen 😅❤️ gözümden sakiniyorum o derece evlat gerçekten farklıymış anne olunca anlıyor insan
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Ne işe yarıyor o çay ben almadım ekstra bişeeyy. Korse bence kesinlikle al ben almadım pişmanıımm. Gerçi aldığım kilolarımı verdim ama sezaryen göbeği kaldı
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan sütü artırıyormuş bende kararsız kaldım duruma göre alırım artık heralde. Ne alayım peki korse fikrin var mı canım ? Geç değil aslında alıp takabilirsin zaten 1 ay sonra falan başlayın diyorlar kaç ay oldu senin
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay öğlen bi tuttu şimdi tutmuyor bir iki çekiyor bırakıyor bundan önce kusuyordu verdiğim an
Gulsahkizilkan Babydurubaby Evet yaaa neyse bu yaz böyle olsuunn ne yapalıımm 😅 Seneye cool mom oluruuzz 🤪
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 canım aglarken aşırı kızarıyor sürekli ayaklarını karnına çekiyor ve çıkaramıyor gazını
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee philips avent yada bibs dene canım meme ucunu en yakın onlar var tutmuyorsada yapacak bişey yok inatçı çıktı seninki demekki 🤗
Babydurubaby minik_kurabiyeee sıkılabilir ama bebeğin 12 saat uzunmuş Allah kolaylığını verir inşallah canım
minik_kurabiyeee Babydurubaby demek istediğim port bebe canım onda en azından sırtı düz olur diye düşünüyorum
Babydurubaby minik_kurabiyeee ben şehirlerarası yolculukta puset kullandım sadeve canım portbebe hiç kullanmadım bebeğin hangisinde daha uzun süre kalıyorsa onu tercih et
Babydurubaby minik_kurabiyeee eşini bekleyip arabayla gitsen daha iyi olmaz mi canım küçük ya bebeğin daha birkaç gün geç gidiver