minik_kurabiyeee Melike_4949 canım benim önceden her regl olmadan önce aşırı başım ağrırdı tansiyonum çok düşerdi seninkide buna kaynaklı olabilir ve streste etkilemiş olabilir
minik_kurabiyeee Melike_4949 otobüsle canım yaa en arkalardan alcam koltuğu emzirme önlüğüm var aminenin altını açmak içinde bakım örtüsü alcam yanıma evde matın üstünde açıyorum da
minik_kurabiyeee Melike_4949 aminenin dünden beri aşırı gazı var ya masaj yapıyorum hareket yaptırıyorum banyo yaptırdım ona rağmen çok fazla ne yapabilirim başka canım
Melike_4949 minik_kurabiyeee rezene çayı iç canım elifte kakasını yapamıyor çok ikiniyor rezene içince yapıyor gazını 🌸
minik_kurabiyeee Melike_4949 dünden beri kimyon çayı rezene çayı içe içe bir hal oldum ama yok yani🤦🏻♀️
Melike_4949 minik_kurabiyeee bazen tutunca tutuyor canım bizimde kaka sorunu var karnı şiş basım ağrıyor hala ya hiç hafiflemedi 🤯🤯
2lokummannesiii minik_kurabiyeee geçmiş olsun canım inşallah iyidir baban. Evet memeler terbiye oluyor ama eğer uykusuz yorucu bir günse de memeler yumuşak oluyor çektikçe sütü indirir bebeğin. Sür inince de meme sertleşiyor.
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii teşekkür ederim canım çok iyi benim yanıma geldi mersine götürmek için ama haberi aldığım an çok korktum 1 ay içinde terbiye olur mu ki
2lokummannesiii minik_kurabiyeee yorgunluk strestende öyle olmuştur canım. Terbiye olmaz daha erken çünkü baya. Yeterli uyumayınca da gün içinde yumuşuyor. Benim kızımın gazı olunca emmiyor senin de öyle mi?
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii büyük ihtimalle yaa aynen öyle yetmemesinden korkuyorum yok benim kızım öyle değil sadece derin uykuya geçemiyor gazı olunca
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 insan bi arada acaba mı diyor valla canım şu 3 aylık şekerime baktirsam bir rahatlayacam tamamen