minik_kurabiyeee Melike_4949 canım gece 2 sefer uyanıyor gündüzleri hiç durmuyor her bezde çiş oluyor evet canım kilo almıştı
Melike_4949 minik_kurabiyeee o zaman vardır sütun canım sen şimdi stres yapma elifte gece 2 kere uyandığı için süt doluyor ama gündüz sürekli memede olduğu için çok dolmuyor o yüzden yumuşak
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım dün aşırı stresliydim kalçası için cihaz takmak gerekirse diye üzüldüm baya düşüne düşüne birde gece atıştırmalarida olduğu için sabah açta sayılmazdim aslında tam üç aylık şekerime baktirim bir haftaya bakalım 😔
minik_kurabiyeee Melike_4949 üzülme canım geçer inşallah yaa gece atıştırdiysan ondan da yükselmiş olabilir
minik_kurabiyeee Melike_4949 anladım canım ay ne bilim bi an öyle düşündüm babamın kazası mahvetti beni 🤦🏻♀️
Deletedmom_112 Melike_4949 canım stresten yükselmiştir bikaç gün açlık kontrol et normale binecektir en son baktığında tokluklar nasıldı
Melike_4949 Deletedmom_112 hep 110 119 falan çıkıyordu tokluk canım insülin vurdum 45 dk sonra falan 86 ya düşmüştü
Melike_4949 minik_kurabiyeee insülin vurdum 45 dk sonra 86 ya düşmüştü baş ağrım da hafifliyor sanki dünden beri mafetti beni baş ağrısı hep normal çıkıyordu bakım üç aylık şeker nasıl çıkacak ona göre bir dahiliyeye giderim
2lokummannesiii minik_kurabiyeee geçmiş olsun canım inşallah iyidir baban. Evet memeler terbiye oluyor ama eğer uykusuz yorucu bir günse de memeler yumuşak oluyor çektikçe sütü indirir bebeğin. Sür inince de meme sertleşiyor.
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen öyle valla ama yükseldiğini hissetmiyorum ben ki aşırı şerbetli tatlı yiyorum bazen ekmeği kaçırıyoruz
Melike_4949 minik_kurabiyeee otobüsle mi arabayla mi canım arabaylaysa rahat olur sıkıntı yapma ben arka koltukta oturup emziriyorum bir yere gidince büyük bir örtü al yanına yolda emzirmek için birde kızının altını değiştirmek için
Melike_4949 minik_kurabiyeee az önce ölçtüm normal çıktı ama felaket basım ağrıyor neden oluyor hiç anlamadım dün hafif kahverengi akıntı geldi acaba regl olmadım diye mi 🙄🙄🙄🙄
minik_kurabiyeee Melike_4949 canım benim önceden her regl olmadan önce aşırı başım ağrırdı tansiyonum çok düşerdi seninkide buna kaynaklı olabilir ve streste etkilemiş olabilir
minik_kurabiyeee Melike_4949 otobüsle canım yaa en arkalardan alcam koltuğu emzirme önlüğüm var aminenin altını açmak içinde bakım örtüsü alcam yanıma evde matın üstünde açıyorum da
Deletedmom_112 Ezgi12348 insülin kullanmıyorum açlık en fazla 90 tokluklar ortalama 110 kaçamak yapınca 5 6 kere 130 140 oldu o kadar