Melike_4949 minik_kurabiyeee anladım canım ya bizim buralar birden çok ısındı nefes alamıyorum resmen camları kapatınca
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa anladım canım bizim burada birden ısındı ama öyle evin içi aşırı sıcak değil
Deletedmom_112 Melike_4949 sıcak daha çok haste ediyor benxe bizimki terleyip terleyip soğuyunca hasta oluyor
2lokummannesiii Melike_4949 annemlerin burdaki evde öyle canım 33 derece onların içerisi. Benim evin 27.5-28 falan ki poyraz tarafın camlarını açınca serinliyor
Deletedmom_112 Melike_4949 evet oda havayı dödürüp durur ama hiç yoktan iyidir önüne buzlu şişe mi assan soğuk eser
2lokummannesiii Melike_4949 ay çok zor canım bence klima taktır yukarı hava üflesin. Orta derece yaparsın bir şey olmaz.
Kubbbb minik_kurabiyeee merhaba gebelik şekerinden tanıyorum sizi bebeğinizin 4. Ay aşısı yapıldı mı bir de demire başladınız mı
Melike_4949 Babydurubaby anladım canım eşimde diyor klima alalım da bende işte korkuyorum bir sıcak bir soğuk hasta olur diye
Babydurubaby Melike_4949 duru hiç karşısında olmuyor zaten ona dokunmucak şekilde açmaya çalışıyoruz canım