Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bence başka doktora daha git önce bi diyet yap. Sende kaç yılında başlamıştı şeker? Şeker aletin durmuyor muydu keşke arada bi ölçseydin
minik_kurabiyeee Babydurubaby yani bulunduğumuz yerde iyi bi endokrin doktoru var mı bilmiyorum varsa bile ne tedavisi olabilir ki canım ya insülin ilaç veriyolar
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 gitmeyi düşünüyorum canım bakalım yanlış hatırlamıyorsam 2023 olmadı lazım yaaa duruyor şeker aletim evde ölçümlerim de çok yüksek
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ilk öğrendiğimiz de 3877 çıktım dünde 200 lerden düşmedi ama garip ki ben hiç hissetmiyorum
minik_kurabiyeee Babydurubaby biliyorum canım ☺️ tüp mide falan yapiyolar ama onada vücut kitle indeksim uymuyor
Melike_4949 @2lokummannesiii @Deletedmom_112 @minik_kurabiyeee @Babydurubaby @Gulsahkizilkan klima vantilatör kullanıyor musunuz 🥵🥵🥵🥵
Melike_4949 minik_kurabiyeee anladım canım ya bizim buralar birden çok ısındı nefes alamıyorum resmen camları kapatınca
Melike_4949 Deletedmom_112 evet canım cam açıyoruz sabaha doğru ama hiç uyuyamıyorum sıcaktan e bu sefer de hasta olur diye korkuyorum
Deletedmom_112 Melike_4949 sıcak daha çok haste ediyor benxe bizimki terleyip terleyip soğuyunca hasta oluyor
2lokummannesiii Melike_4949 annemlerin burdaki evde öyle canım 33 derece onların içerisi. Benim evin 27.5-28 falan ki poyraz tarafın camlarını açınca serinliyor