Melike_4949 Pamuk bir tane doktora sordum evet götür dedi doğum yaptığımda kontrolde birşey demediler hiç
Pamuk Melike_4949 Ama doğru seker bebeklerin kalbine ciddi zarar veriyormuş bazen.Benim doktorda demisti.
Melike_4949 Pamuk evet canım Allah korusun, birde insülin kullandık inşallah birşey çıkmaz götürücem 28 Mayıs’ta
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 inşallah canım yaaa yani bugün gönderdiğim temiz çıkmış anlam veremedim
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee yaa ne güzel inşallahta çıkmaz alerji falan ya bide bizim sonuçlar çıksaydı bakalım
Melike_4949 Pamuk inşallah canım yani doktora dedim biraz iri doğdu diye dedi yok normal kilosu obez değil ama herkes 6 aylık sanıyor kas gücü iyiymiş herşey normal dedi 4. Ay kontrolde çok şükür
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee canım bizde bişey çıkmamış yinede alerji olma ihtimali varmış takipte kalacağız bikaç gün bakalım sonra yine alerji testi yaptırmayı düşünüyorum yinede ben
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee kakanın fotosu varsa at istersen bakayım seninkide bizim gibiyse sizdede bişey yoktur
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 bende yaptıracağım canım 29 una randevu aldım ne olur olmaz diye varsa bile ona göre önlem almak istiyorum
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee evet mutlaka takip etmek gerekir şnşallah bişeyde çıkmaz bende yinede deride test yaptıracağm