Rabiakltk5 Pamuk bugün randevum vardı Gökçe hanım karın çevresi 2 hafta önden gidiyor dedi iri bebekte olabilir gebelik şekerinde olabilir dedi sen nelere dikkat ettin
minik_kurabiyeee Melike_4949 ya oluyor mukus bazen olmuyor ay çok iyi inşallah hep öyle devam ederr ah yavrum benim yaaa diş çok zor
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee yapış yapış şekilde sizinki tamamen cıvık şekilde mi sümük şekilde mi nasıl
Pamuk Melike_4949 Merhaba iyiyiz çok şükür.20 gün küvözde tüm kontrolleri yapıldı.Kardiyolojiye gerek yok dediler.
Melike_4949 Pamuk teşekkür ederim her ihtimale karşı götürmek istiyorum benim kızımda küvezde iki gün kaldı
Melike_4949 Deletedmom_112 bazen cıvık bazen katı gibi canım ama çok katı hiç yapmadı daha sarı da açık renk değil canım çok normal
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 benimkide yapış yapış bazen böyle mukus geliyor ve cıvık şekilde hani cıvık olmasına normal diyolar çünkü anne sütü alıyorlar
Melike_4949 Deletedmom_112 ses yok canım hardal sarısı evet mercimek bulgur veya soğan süt vs yiyince kokuyor sanki
Melike_4949 Pamuk bir tane doktora sordum evet götür dedi doğum yaptığımda kontrolde birşey demediler hiç