Merhaba kızlar perinatolojiye kaçıncı haftadan gitmeye başladınız ?
Perinatoloji gidenler !!!
- Düzenlendi
Merve__26 ben riskli gebeyim ilk muayenede kadın doğuma gidiyorum, riskli olduğum için perinatoloji bölümünü açıyolar bana, artık ordan devam ediyorum. 3 gebeliğimde böyle 😅 şuan 14+3 haftam , 8. Haftadan itibaren perinatolojideyim. 2 li 3 lü tüm detaylılara takipli olduğum için bakıyolar tek avantajı o kısım
Merve__26 ben bugün ayrıntılı ultrason için gittim bir bayan geldi 5 haftalıkmış düşük tehlikesi varmış ondan gelmiş bakıyorlarmış ama normalse bir aksilik yoksa ki inşallah yoktur o zaman nasıl olur bilmiyorum ❤️
@iremd-1798 bende 6 gebelik kaybım var o yüzden doktorum yönlendirdi
Merve__26 o zaman tabii bakarlar. Daha detaylı inceleme yapıp destek olurlar. Rabbim evladınızı sağlıkla size kavuştursun inşallah sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin.❤️ Bu mübarek günlerde dualarım sizinle
- Düzenlendi
Merve__26 @Zeliha1966 bende rahmi besleyen damarlarda direnç sorunu var ,gelişim geriliği ile erken doğum yapıyorum. İlk 4 ay 3 hafta da bir ,sonra ki aylar 2 haftada bir, son haftalarda da haftada 2 dooplerden kan akımı izleniyor benim.. normal kadın doğum bölümünde o cihaz yok, normal kadın doğum doktorlarının da bu durumda uzmanlığı da yok. O yüzden duyan perinatoloğa şutluyo beni ordan devam ediyorum
huysuz__ neden riskli oluyo gebelikleriniz
@iremd-1798 ayy Allah bin kere razı olsun daha 5 haftalık doktor kayıt açtı ama erken haftada bakar mı diye tereddütte kalmıştım
Merve__26 12. Haftadan sonra. Bebeğimde ki anomalilerden dolayı perinatoloji takipliydim.
Zeliha1966 yukarıda yazdım tatlım🙏
Merve__26 amin cümlemizden ❤️ bakar bakar kaydınız da varmış bakmak zorunda. İnşallah güzellikle geçer hamileliğiniz 🌹
@iremd-1798 İnşallah çok teşekkür ederim 🥰
Merve__26 23+2 de gittim