OguzMoms iremd-1798 Bendede ara ara bel ve sırt kalça ağrısı oluyor ilk hamileligimde hiç böyle ağrılarım olmuyodu hamile olduğumu bile unutuyodum her hamilelik aynı olmuyomus 🫤
iremd-1798 OguzMoms ay sormayın benimde ilk hamileliğimde ağrı bulantı hiç bir şey yoktu ama bunda bende zorluk yaşıyorım ☺️ sağlık versin de bu günlerde geçer diyip duruyorum kendimi avutuyorum sağlıklı ya bebişim buna şükür 😍
yenidenanne34 _almirasmom nette de 450 gram civarindadir diyor zaten muz hergun tuketiyorum kaşar da cogu zaman tuketirim sagliklari yerinde olsun yeterki 🙏🏻🤍
Merve1414 Sevvalll42 bana zayıf geliyo kimisinin 26 haftalıkken bile 1100 olduğu olan var benim öncekiler zayıf doğdu ilk oğlum 2800 ikinci oğlum 2600
Nayas Sermec27 🧿 kızçe geliyor. ☺️ İnşallah. Haber veririm . 16.00 da kontrol bakalim. Hayırlı büyüsünler. Herkesinki içinde bizimkilerde🧿 beybinin cinsiyeti ne 🐣
Sermec27 Nayas oğlum olacak Allah nasip ederse bekliyorum inşallah güzel haberler alırsın Allah’ın izniyle 🥰
iremd-1798 Cennet-polat maşallah 🌹 banada normal dedi ilk kızımda zayıf ve uzun sanırım ablamıza çekeceğiz ☺️☺️
Nayas Sermec27 benim ilk olunca bakalım hayırlı kucağına almayi nasip etsin inşallah ☺️🧿🌸 bi sıkıntı olmasa ins beraber dogmayi nasıp etsin allhim☺️