OguzMoms iremd-1798 Gayet güzel almışsın bu haftalarda genelde böyle kilo alımları bekliyoruz zaten demişti detaylı ultrasonyondaki doktor
iremd-1798 OguzMoms ne güzel çok sevindim ☺️ bende bugün ayrıntılı ultrasona girdim hiç bana kilomla alakalı bir şey demedi ☺️
iremd-1798 buketsb 35. Haftada 2200 doğdu yani o haftaya göre iyiydi belki ama hem erken oldu hem gelişim 1 haftadan geri geliyordu ondan çok zayıftı ☺️ ama şükür sağlığı yerindeydi
iremd-1798 buketsb annem bune böyle çok zayıf ya diye ağlamıştı zaten çok duygusal böyle durumlarda ☺️
buketsb iremd-1798 bana da 37 de en geç 38 de doğar dedi gelişimi birkaç gün geriden geliyor benim de 34 haftalıkla aynı bel çevresi, kemik gelişimi 35.haftasında normal demişti
buketsb Ben de 35+0 ım bugün gittiğimde 2250 gr olduğunu söyledi çok kilolu bir bebek olarak doğmayacağını söyledi doktorum biz de genetik zaten ☺️
iremd-1798 buketsb benimde çok değil 1 hafta ama bir de beklemeden erken geldiği için değişik oldu doktor bu bebiş küçük ya anneyi üzmek istemedi falan diye dalgaya vurmaya çalışmıştı ☺️
iremd-1798 buketsb evet evet ilki de kız bu bebişim de kız ☺️ ikisi de baba olacak heralde ne yerse yesin kilo almayanlardan. Kızlarımın işine gelir ona seviniyorum ☺️
iremd-1798 OguzMoms yarın işten izin alabilirsem kendi doktoruma gideceğim o zaman sorayım bugün de baş ağrısını soracaktım onu bile unuttum ☺️
OguzMoms iremd-1798 Bendede ara ara bel ve sırt kalça ağrısı oluyor ilk hamileligimde hiç böyle ağrılarım olmuyodu hamile olduğumu bile unutuyodum her hamilelik aynı olmuyomus 🫤
yenidenanne34 _almirasmom nette de 450 gram civarindadir diyor zaten muz hergun tuketiyorum kaşar da cogu zaman tuketirim sagliklari yerinde olsun yeterki 🙏🏻🤍