yeschef-13 Haticeburak06 27+3 benimde mayıs sonu haziran başı gibi ne zaman gelmek isterse bekliyoruz odamız hazır tek hastane çantamız kaldı onunda daha zamanı var 🫠💐
Malvi 27 haftalık olduk kızımla sezaryen oldu için mayısın sonu haziran başı olacak bizim ki heralde 🤷♀️
Sebnm- Bizde 29+3 olduk daha çanta hazırlayıp dolabındakileri yıkamadım , birkaç güne hallederim inşallah daha da zorlanmadan 🥰❤️
gulsah_dnz6549 Makinaya mi attınız elbiseleri yoksa elle mi yıkadıniz bnde 29+1 oldum birkaç eksiğim kaldı haftaya dolap alıp öyle yıkayıp ütüleyeceğim 😊
asell13 Haticeburak06 30 haftalık olduk 13 mayıs doğum tarihi inşallah bi hazırlığım yok bayramdan sonrayı bekliyorum 🥰
Minikkus19 Haticeburak06 biz de kızımla 26+6 olduk cok şükür battaniye biraz kıyafet alışverişi yaptım ve daha alacak bir sürü eksiğimiz var hala ancak biter alınacaklar dolap beşik vs bende haziran basında doğum olur diye düşünüyorum hayırlısı sağlıkla gelsin bebislerimiz
Ayseazsoyler Haticeburak06 kokusuz almış eşim ama bakalım zaten rahatsız olursam gidip annemlerde kalıcam mecburen