Ayse-anne daha neler duyacagiz 😂 kiz ne lekesi Allah askina birakin bu hurafi islerini. Cilek yemeyle lekemi olur 😵💫
Hamileyken çilek yiyip lekesi olan var mı ?
@br2023 elin ayağın buz kesiyorsa oğlun olabilir canm benim de tam tersi yanıyor elim ayağım
@Arenn1 bende bakıcam ama inşallah bişey olmaz ya benim yüzümden bebeğimde leke olmasın
Ayse-anne ya öyle bi şey mi varmış, böyle şeylere inanmak mantıklı gelmiyor bana. Ben hamileligimin başından beri yiyorum. Kimse de öyle bir şey demedi. Annem kendisi bahçeden koparıp verdi.
Ayse-anne onun toxoplazma yapma riski var , çiğ et, tavuk gibi şeylerin değdiği yerleri , elleri bıçağı, tezgahı iyice temizlemek ve iyice pisirilerek yenilmesi öneriliyor.
Ayse-anne ben de tutmuyorum. 31.haftadayım. canım sürekli bir şeyler yemek istiyor. Bi de gün içinde yeteri kadar su içmezsem enfeksiyon oluyor.
@Kelebekmisaliihayat bende bir yerde okudum içime şüphe düştü öyle
@br2023 benim 17. Hafta yanıyor elim ayağım bakalım yarın doktora gidicem net belli olur diye düşünüyorum
@Kelebekmisaliihayat bebişin cinsiyeti ne ? Cinsiyet belirtileri neydi
br2023 cabim cekince yemessende leke olur derler😂hangusini yapcagini sasiriyor insan1🤣
Ayse-anne 😂 hamile kaldigimdan beri deli gibi hergun çilek yiyorum 🤔 diğer gebeligimde de yemiştim ilk defa leke oluru duyuyorum
Ayse-anne ciğer leke yapar diye biliyorum
Valla benim oğlumda vitiligo var 2. Ayda farketmiştim. Çilek de yedim ciğer de .Türbeye de girdim karnımı okşayıp dua ettim artık bunlardan sebep mi yoksa başka bişey mi bilemiyorum 😄