Sumeyyealts Lvbmy uyurken suyum geldi 4.45 te 1 2 dk sonra sancı başladı 5 dk da bir düzenli gelen adet sancısı gibiydi belden kasığa yayılan
Lutulut Lvbmy Benim de dün bu saatlerde geldi nişanım. Sabah nst girdim hiç sancı yok. Kendi sancını bekleyelim dedi geri gönderdi. Perşembe açıklığa bakacak. Burada durayım
Lvbmy Lutulut sizin doktor bekleyelim demiş benim ki suni verelim biraz dedi ben o yüzden kararsız kaldım
Lutulut Lvbmy Onun da açıklamasını yaptı. Benim ettiğim her müdehale seni daha çok sezaryena yaklaştırır dedi. Suni vermek istemiyorum o da sezaryena dönebilir bekleyelim dedi. Pzts 1cmdi açıklığım.
Gamze_125 Lvbmy ben 41. Haftaya gireceğim neredeyse ama hiçbir belirtim yok o yüzden merak ettim nişanin gelmesi nasıl bişey diye
Nezahatozen Lvbmy bak bakalım duruma göre hareket etmeye devam et ama birsey olursa bekleme birsey olur bide
Lvbmy Nezahatozen zaten sürekli hareketleri kontrol ediyorum biraz dürtüyorum hareket ediyor o yüzden bekliyorum
Mjgnfdn Lvbmy nişan gelince doğum hemen olmuyor. Kimisinin nişanı hiç gelmiyor. Nişandan 1 ay sonra doğuran bile oluyor
Lvbmy Mjgnfdn nişan rahim yumuşaması ve açıklık olduğu anlamına gelmiyor mu bir ay benim zaten duramaz 40 haftaya girmek üzereyim bilmiyorum inşallah uzamaz bu bekleme süresi hemen sağlıkla gelsin
Mjgnfdn Lvbmy rahimin ağzındaki tıpa gibi bişiy nişan. Keşke dediğiniz gibi bişiy olsa nişan gelince oluverse hemen doğum.. ama nişan her insanda değil her gebelikte olmuyormuş. Ben 38+6 oldum bugun hala nişan fln yok. İlk doğumumdada yoktu