Enfal_06 eesraktas instada takip ettiğim bi kadının da oğlu var yeni doğmuş adını ahlas koymuşlar bu isim yaygin zaten
Enfal_06 eesraktas valla kadın herkesin beğendiğini söylüyor ismi çok güzel bence ben düşünüyordum sonra baktım çok yaygın bi isim ahlas ismi çok bilinen bi isim canım bence o senin çocuğun istediğin ismi koyabilirsin
Sibelvera eesraktas bnm rahmetli oglumun ismiydi anlamı Arapça’da cok guzel di günah işlemekten korkan kul demekti sat suresinde geciyor insanlar bilmedikleri konulara ya düşman olurlar ya alay konusu yaparlar cunku bilmiyor alay konusu olmuş olsaydı bir surenin içinde rabbim yer vermezdi Rabbim en iyisini bilendir
Serendipity16 eesraktas siz beğendiyseniz insanların ne dediğini takmayın bence anlamı da gayet güzelmiş sonuçta siz her gün çocuğunuza o isimle sesleneceksiniz içinize sinmesi önemli
eesraktas Serendipity16 doğru diyorsunuz benim içime çok sindi nedense başka bir isim düşünemiyorum 🤷🏻♀️ Sağ olun 🙏🏻
Rana010101 Ahlas çoğul bir kelime yani halis değil de halisler demek. Benim tercihim Türkçe isim koymak arapcadan ziyade, ama tabii ki tercih sizin 😊
eesraktas Rana010101 kuranda geçmesi ve anlamı güzel geldi. Yanına Türkçe isim düşünüyorum teşekkür ederim 😊🙏🏻