Berivan_E Kızlar selam bugün 11. Haftadayım ikili tarama testi yaptırdım ultrason da doktorum herseyin normal olduğunu söyledi fakat tsh 3,86 ilaç başlattı EUTHYROX 50 mg aranızda kullanan var mı
yenidenanne34 Berivan_E euthyrox 25 kullaniyorum bende 5 aydir ilac sayesinde 2bucuk altinda seyrediyor ama gebeligimin ilk haftalari 3.5 falandi
Leylus Berivan_E selam canim.Oglum 3 ay sonra 4 yasinda.Ona hamileyken cikti bende ortaya.Cok yaygın bi durum.Genelde hamilelikte cikiyor ortaya hala 75 mg ilac kullanıyorum omur boyu kullanmak gerekiyor 2.gebeligim bu arada.Takiplerini ihmal etme ama ciddi bi konu.
Edsn Berivan_E benim 2.hamilekiğim ilkinde başlamıştım 4 yıldır hala kullanıyorum bizde genetik zaten ömür boyu kullanacağım büyük ihtimalle 3.14 benim hafta içi 50 hafta sonu 75 mg kullanıyorum
Bihtrr Ben tiroit hastası olduğum için yıllardır kullanıyorum. Hamile değilken değerim 4.90dı ve hamile olmayan biri için normaldi. Hamile olduğumu öğrendiğim gün doktor ilacın dozunu yükseltti 15 günde değerim 1.90a düştü
Berivan_E Bihtrr benimde şuan değerim hamile olmayan biri için normal ama endokrin bölümü ilacı yazdı kendimde Ankara da özel hastahanede çalışıyorum zaten tedirgin oldum
Tugcev Edsn bende aynı değerle aynı ilaca başlamıştım benim değerlerim yükselmeye devam etti 6.90 oldu. yükseltti mg mesela bugün tekrar kan verdim Bir anda yüksek mg ile başlatmak istemiyor bazı doktorlar sanırım ben 100e geçeriz dedim yine geçmedi önce 75i kullan dedi mesela
Kuboss-98 gunesinannesi__ merhaba , bende 19 haftalık oldum, bir ay önce 3.20 idi TSH bugün kontorle gittim 5.75 e yükselmiş . Bı zarar verir mi bebise acaba korkuyorum da biraz
gunesinannesi__ Berivan_E olur olur ilacla gayet kontrol altına alinabiliyor. Sabah kahvaltidan yarim saat once icmeye çalış duzenli olarak aksatma ben çok düzenli icmiyordum en son 6 yi gorunce alarm kurdum artik her sabah oyle oyle alışkanlık edindim.
Denizdemiralay Berivan_E ben kullanıyorum ilk 25 ile başlattı fakat kullanmama rağmen 4 dü sonuç daha sonra 50 lik yazdı 3 hafta sonra kontrolüm var bakıcak düşme olmuşmu
Cns62033 Berivan_E o aralar bende de cıktı takip ettiker sonra iyot eksikliği olabilir dediler sonra geçti gitti
Elifecemom Berivan_E bende 24. Haftada başladım 3.12 gibi bı değerim vardı özeldeki doktorum aynı ilaçtan 50 mg başlattı , 2 gün önce şehir hastanesindeki doktora sordum kullanmanda sıkıntı yok dedi 7 haftada değerim 1.9 a düşmüş ama hâlâ kullanmaya devam ediyorum😊