FatmaSalamBayram Dsa Bu kadar olur ! 😅 Bende kızım olursa Mila oğlum olursa Ata koyucam. Cinsiyetimiz belli değil. Bu kadar denk gelir cok sasırdım 😀
Dsa FatmaSalamBayram 😂😂😂 gerçekten bu kadar denk gelir ikiz değil dimi? Ata bizim için çoktan belliydi oğlum olsun ismi hazır diyordum. Yalnız Mila'nın anlamına takılıyorum biraz. Peygamber adıymış ama henüz onu araştırmadım. Siz araştırdınız mı?
FatmaSalamBayram Dsa İkiz değil 😌 Daha evlenmeden diyordum ilerde oğlum olursa Ata olacak diye. Mila nın anlamına bende baktım peygamber adı oldugunu duyunca çok şaşırdım açıkcası ben anlamlarına ben takılmıyorum.
baharclk Melisa, Öykü, Eylül, Nisan, Asya, Ada kız isimlerinden beğendiklerim 😊 Rüzgar, Bulut, Buğra, Deniz, Ege, Egemen, erkek isimlerinden beğendiklerim. Ama tam oalrak bu dediğim yok henüz 😊
Dsa FatmaSalamBayram anlamlarına ben takılıyorum açıkcası çünkü insanların isimlerinin anlamlarını taşıdığını düşünüyorum. Ben aslında Ata'ya uygun kız ismi bulamıyorum. Sonra Mila geldi aklıma. Çokda uyumsuz olmadı aslında. Ataya uygun alya var. Oda içime sinmiyor. Bu isim konusu büyük sorunsal 😒
Melikeseko Mirza 😓😓 allah sabır versin .. yine olacaktır eminim. İnsan ne diyeceğini bilmiyor 🙁😓 Mirza
dlrgktn Mirza canınızı sıkmayın lutfen bende ıkı dusukten sonra hamıle kaldım rabbım dogru zamanı ne zamansa o zaman verır bir evlat sizin için dua edıcem Rabbım tez zamanda sizede nasıp etsın 🙏🏼❤
bernapatoglu Mirza canım çok üzüldüm 😔 kader ya Allahtan hayırlısı 😒 bir daha ki bebişine inşallah 🙏🏼
Mirza Melikeseko sağol canım allah razı olsun 🙏 rabbim en iyisini bilir alır ama en hayırlısınıda verir
Melikeseko Mirza inşallah tez zamanda allah yeniden nasip eder. Bende çok zor hamile kaldim. Sabredince allah mükafatını veriyor
Melikeseko Guleraks bizde ilk ateş düşünmüştük hatta rüyamda ateş diye gördüm. Ama ates ismi ağır bi isimmiş koymayın dediler. Dinen de cehennemi çağrıştırıyormuş .ne kadar doğru bilemem ama .ondan vazGectik . Bir de ateş parçası oluyorlar tam 😁
Guleraks Melikeseko tabi herkesin kendi düşüncesi ama ben pek cehennemi çağırıştırdığını düşünmüyorum dinen daha ağır olan birçok isim var sonuçta ☺