Busranagme bernapatoglu benım kızım olacak erkek olsa asrın , Alp , Alparslan , tuğalp koyabilirdim 😊
Melikeseko Ben Bulut koyacağım. Herkeste olmayan bi isim hem. Şu iki ismi koyma meraklarini anlamıyorum insanların. Cocuk ilerde kimlik bunalımı yaşayacak. Bulut dışında Alp,Demir,Can isimlerini beğeniyorum
Fdnozc Melikeseko iki isim sunnet olduğu icin koyuluyo birde kayınbaba ismi koyduruyorlar zorla 🙈 eee ikinci isimde annenin dediği oluyo napsinlar çocukların da iki Hatta üç isim bile koyan var 🤗
NeslihanBacakayl Barış baran boran demir ve egemen arasında kaldım eşim barış ve egemen konusunda oy kullanıyor ama ben karasızım barış haricindekiler çok sert ve hırçın oluyor diyorlar kararsız kaldım 😔
Dsa NeslihanBacakayl eşimin yeğeni barış bir dakika yerinde durmuyor bir dakika. Yaramaz bir çocuk değil kendi kendine oynuyor ama bebeklikte çok zorlandılar. Bir dakika bir çocuk yatmaz mı? Yatmadı hala da öyle.
FatmaSalamBayram Dsa Bu kadar olur ! 😅 Bende kızım olursa Mila oğlum olursa Ata koyucam. Cinsiyetimiz belli değil. Bu kadar denk gelir cok sasırdım 😀