Gulxxx Kızlar ne olur dua edin 5 haftalığım kanamam oldu doktor keseyi hiç göremedi tahlil verdi kandan bakacak sonuç bekliyoruz yalancı gebelik yada dış gebelik yada geç döllenme olabilir dedi nolur geç döllenme olsun hamilelerin duası kabul olur ne olur dua edin
Gulxxx Kızlar düşük yapıyorum değerim 10 çıktı yüzde seksen kendin düşürürsün yüzde yirmi tutar ama sakat olur dedi Çarşamba tekrar gideceğim kan vermeye değere göre bakacak
Nagihaneskikilic Gulxxx canım bol su iç kürtaja gerek kalmasın keşke rabbim nasip etse de sağlıkla kucağına alsan ama benim de öyle olmuştu artık kürtaj olmadan kurtulayım diye dua ediyodum rabbim en iyisini bilir
songul123 Gulxxx allahtan umudunu hiç kesme olurmu ben 3 düşük yaşadım bu dördüncü 13 haftalık olduk çok şükür ama hala tehlikesi var rabbim bizi böyle siniyor güçlü ol yeniden olur inşallah rabbim sabrını versin çok zor bilirim
Gulxxx songul123 Allah razı olsun canım çok Zormuş benim ilk oldu senin kendiliğinden düştü mü yoksa körtaj mu oldun
Gulxxx Melikezturk umarım canum da öyle de olsa hasta bir bebek olur sağlıklı olmaz dedi şaşırdım Allah’ım yardım et
Gamzelibebek Gulxxx Allah yardımcın olsun inşallah mutlu haberlerini bekliyorum canım üzülme lütfen her şey Allah’tan
Melikezturk Gulxxx yaa salak mi seni korkutuyor başka bi doktora görünmeden sakin kürtaj falan da olma derim bazı doktorlar işin kolayina kaçıyor
Nagihaneskikilic Gulxxx evet canım kendim düşürdüm doktorum bol bol su iç dedi 1 hafta içinde temizlenmişti ultrasonla bakıldığında
Meeemoom Canım bende 2 düşük yaptım 6.haftalarda ve evde düşük yaptım parça da kalmadı kürtaj da olmaktan kurtulmuştum. Doktorum 5 günlük bi hap vermişti içerde parça kalmasın diye o da etki etti galiba