Tugbacim34 @babyy__ maşallah Allah bağışlasın. Ben 38 yaşındayım şuan 14 haftalık gebeyim ama ilk hamileliğime göre ağır geçiyor. Sanırım yaş faktörüyle alakalı
Vandb Bende 34 yaşındayım ilk doğumum 29 yaşında olmuştu onda çok rahattım ama bu beni inanılmaz zorladı yaşla alakası var kesinlikle
Tugbacim34 @Vandb gerçekten Allah yardımcımız olsun. Ağır geçtiği için de korkuyorum. Bel ağrısı kalça ağrısı çok erken başladı
Vandb Tugbacim34 evet magnezyum desteği alın ağrılar kramplar için bence iyi geliyor 30.haftalarda beni çok zorladı özellikle ilk aylsrdada mide bulantısı mahfetti bambaşka bir hamilelik geçirdim
Deletedmom_99 Bende 33. Doktor anne baba da akrabalık varmı deyince. Annem babam akraba demiştim. Meğerse benden bahsediyormuş 🤣 ilk hamilelik. Evlenip çocuk yapmıycam diyordum. Evlendim. Çocuk isyemiyom dedim. Bile isteye bebek yaptım 🤣
Tugbacim34 @Deletedmom_99 sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Doktora verdiğiniz cevaba çok güldüm 😂
Deletedmom_99 Tugbacim34 belli bir yaştan sonra ilk gebelik olunca, belli bir süre bebeğe alışamıyorsun. Çünkü hep senin annen baban vardır. Halbuki şuan anneyim ve babası da var. Çoğu kız çocuklarının yaşı kaç olursa olsun anne olunca büyüyorlar 🤣
Tugbacim34 @Vandb magnezyum da alıyorum inanın vitaminde ama ne yaptıysam azıcık yorulsam mahvoluyorum anlamadım gitti
Deletedmom_99 Tugbacim34 rahat olsun için. 40 ında evlenip daha ilk bebeğine hamile olanlar var hatta 45 e kadar çıktı bu.