hepoyleolurzaten__ Cinsiyeti öğrendiniz mi bu ayda ne gibi belirtileriniz var hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ☺️ Benim bir kızım bir oğlum olucak Dünden beri sezeryan yerimde ağrı var biraz da belim ağrıyor onun haricinde bı sıkıntım yok
9898- hepoyleolurzaten__ ben cuma öğrenicem inşallah şuan 13+4 üz 🥰 bel ağrısı değil de mide bulantısı halsizlik yaşıyorum hala sanki hiç gücüm yokmuş gibi hissediyorum
Makbulepoyraz hepoyleolurzaten__ 13+0 daha öğrenemedik cinsiyetimizi 😀 ama yorgun ve halsizim belim ağrıyor ilk hamileliğim de hiç böyle değildim
orcngzm hepoyleolurzaten__ evet bu hafta hissetmeye başladım çok güzel ☺️ sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 😍
9898- hepoyleolurzaten__ çok şanslısınız sevindim adınıza çünkü yaşam kalitesini ciddi anlamda bozan bi durum 🥹
Deletedmom89_ hepoyleolurzaten__ bende sizinle aynı haftadayım pazartesi gittiğimde uygun pozisyonda değildi göremedik cinsiyeti 😌Vinalac kullanıyorum vitamin olarak
hepoyleolurzaten__ Deletedmom89_ normalde benimkiler de göster miyordu gitmeden önce çikolata yedim sıra beklerken de yedim 😂 gördük
nursima6124 @hepoyleolurzaten__ 11+3 bende benimde belim ağrıyor cinsiyete daha önümde 1 ay var benim ya neredeyse oda gösterir se artik
nursima6124 @Makbulepoyraz valla bende aynısı kızımda böyle ağrılarım olmazdı hic sürekli yorgun uykum var bel ağrısı tabi cekilmez çile🫣
quincebaby Ben de 13+3 deyim sizin gibi bel ağrım çok fazla😢 cinsiyetini biz de öğrenemedik bebiş ultrasonda çok hareket etmedi bir türlü uygun pozisyonda yakalayamadık ancak doktor erkek gibi dedi. Bakalım bu hafta sonu öğreneceğiz inşallah ✨
hepoyleolurzaten__ quincebaby ☺️ sağlıkla alın kucağınıza gitmeden önce çikolata yiyin gösteriyor 😀 bende bel agriisi yoktu iki gündür var acaba rahim falan genisliyo vücut değişikliğe uğruyor ondan mı
Makbulepoyraz hepoyleolurzaten__ hamileliğim sıkıntılı canım kanamam oluyor sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ultrasyonda hep bebeğe baktığı için ne doktorun ne benim aklıma gelmiyor sormak zaten FETAL DNA testi verdim orda belli olur 1 oğlum var kalbim kızdan yana ama Rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize 🤲
quincebaby hepoyleolurzaten__ teşekkür ederim. Siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Çikolatayı deneyeceğim inşallah gösterir😄 Ben hamileliğimin başından beri bel ağrısı çekiyorum. Benim zaten bel fıtığım var ancak bu bel ağrısı sürekli devam ediyor. Çok fazla ayakta kaldığımda daha çok ağrı oluyor. Bir de bu yüzden mi bilmiyorum ama sürekli tuvaletim geliyor sanırım rahim genişlemesinden kaynaklı olabilir.