tugbamehmetbaki Esmabyr ben daha doğum yapmadım ama yasadigik şehirdeki devlet hastanesi özel hastanelere taş çıkarıyor.
Alyaveannesi ShemsTural canim ben yok diye biliyorum sezeryan olursa secebilirsinde acil normal doguma gece falan gidersen hangi doktor nobetciyse o giriyo diye biliyorum
Denizanne Esmabyr bence özel ben özelde yapmak istiyorum daha çok ilgililer nazında geçiyor hamilelik doğum falan zor sonuçta devlet hastanesindeki doktorlar hemşireler kaldıramıyor. Ama durumu olmayan için problem olmaz
_Merve Kesinlikle hastaneye göre değişir, çok iyi devlet hastaneleri var, benim yaşadığım yerdeki çok kötü maalesef kendim sağlık personeli olmama rağmen gitmiyorum doktoru çok kötü, o yüzden özele gidiyorum. Ama daha önce çok güzel devlet hastanelerinde güzel doğumlara şahit oldum, bulunduğun yere göre değişir
Suzitosuzi Esmabyr Ya bence hastaneden hastaneye değişir normal yapacaksan deneyimli ebeleri olan yenidoğan bölümü iyi olan bir hastane olmalı. Sezaryense doktoru iyi olan önceki hastaları memnun olan doktorlar tercih edilmeli