Yusufayazin__annesi Kızlar aranızda BİM’in 2li düdüklü tenceresini kulanan varmi memnun musunuz yada önerebileceğiniz iyi bir düdüklü tencere varmı
aslhnkrts9 Yusufayazin__annesi ben kullanıyorum Berlin markayı soruyorsunuz galiba ama daha yeni düdüklü kullanmaya başladım bana güzel pişiriyo gibi geldi ben memnun kaldım daha önce Berlin marka annemde de vardı
tatlibebegim_ Yusufayazin__annesi bimden almadım ama aynısını trendyoldan aldım baya iyi yapıyor 20 dk olmadan yemeği lokum gibi yapıyo 1 yıldır kullanıyorum
Hulo2105 Yusufayazin__annesi valla zamanında çeyize almamıştım bigün gittim karacaya en ucuzunu dedem usulü olanlardan aldım hala da kullanıyorum memnunum
bahocum Yusufayazin__annesi bütçeniz varsa fissler. Gerçekten almadan önce abartıldığını düşünüyordum ama o kadar hızlı pişiriyor ki 🤌🏻🤌🏻 annem devyıllardır tefal’in clipso modelini kullanıyor o da çok memnun ben kendimi bildim bileli ondan alır. Ama bence fissler çok daha iyi
Kaderimmmm16899 Yusufayazin__annesi bir kere pişirdi daha pişirmedi canım tavsiye etmem paran boşa gitmesin
aslhnkrts9 Yusufayazin__annesi ben genel olarak memnunum güzel pişiriyo dediğim gibi ilk defa düdüklü kullanmaya başladığım için diğerleri nasıl bilmiyorum benim işimi fazlasıyla görüyor bimden almıştım bende 6 ay önce hatta kaynanamda çok beğendi aldı oda memnun o benden daha çok kullanıyor herşeyş de beğenmez kolay kolay o düdüklüyü beğendi
tatlibebegim_ Yusufayazin__annesi bende geçen sene 500 tl almıştım valla bu zamana kadar bi sıkıntı yaşamadım çok sık kullandığım halde
Yusufayazin__annesi tatlibebegim_ bana havasını çabuk bıraktı dedi bozulmuş 4 yıldır almış oda 100tl mis almış ozamnalar
Yusufayazin__annesi aslhnkrts9 ya tamam canım çok sağol şans srtik alicam iyi kötu acaba şey çıkarsa mesela pişirme yaomwz hava kacirirsa bim geri alır mı
aslhnkrts9 Yusufayazin__annesi alır diye düşünüyorum fişini atmayın demişlerdi bize bi sorun olursa getirin demişlerdi iade alırlar
aslhnkrts9 Yusufayazin__annesi bende kaynanama güvenerek aldım onun markasız düdüklüsü vardı büyük boyu bimdekini görünce baya baktı inceledi bu güzelmiş alalım dedi ben marka olanlara bakmıştım baya pahalıydı çevir aç kapaklı olanlar