EmineP eylemm09 Benimki kız, komşum hamile kız, Bi akraba hamile kız, Bi tanıdık hamile kız iki arkadaş doğum yaptı kız😅 bence kız senesi hiç erkek duymadım bu sene
nnurergun_1103 eylemm09 çevremde 4 hamile var ben dahil 3 kız 1 erkek kız senesi bence 🥴😂😂 benimki de kız
Gkygz eylemm09 iş yerinde kimi duysam erkek, benimki de erkek ama kuzenlerimden 3ü daha hamile onlarınki de kız 🤷🏻♀️
tugbaturkballi Başta benim oğluşum olmak üzere (16.haftadayım) duyduğum heeeerkes erkek şu an 😅 2023 kız senesiydi, kaçırdım 🥲😂
Esrasnyz23 tugbaturkballi bende geçen sene hamile kaldım Ağustos da mayısda oğlum doğacak kime sorsam geçen sene hep erkek di
_tugcee tugbaturkballi Şimdi anlamadığım 2023 ün kasım ayında hamile kaldım ben şuan 18+5 im. 2023 e göre kız mı yoksa 2024 te doğuracağım için erkek mi oluyor🫠
eylemm09 aslhnkrts9 Aslıhan bence aydında kız senesi çünkü aydında çevremde çok hamile var hepsi kız bi tanıdık ikizlere hamile onunda ikiside kız sende kız bakalım ben de öğrenicem az kaldı dün gece rüyamda kız gördüm ama bilinç altı mı yoksa haberci rüya mı bilmiyorum 😄
aslhnkrts9 eylemm09 az önce bende yazacaktım canım şeninde kız bak gör öğrenince buluşup kutlayalım bunu diye ama çekindiğimden yazamadım 😂😂 aydının kadın nüfüsünü biz artırcaz sanırım 😂
Deletedmom_99 Ay kız seneside olsun. Erkek evlatlarımıza eş bize gelin lazım 🤣 ben daha kaynana olcam 🤣
eylemm09 Deletedmom_99 İlk çocuğum olduğu için kız olsun erkek olsun diyemiyorum ikisi de olsa da olur öncelikle sağlıklı olsun tabii ki Ama ilk çocuğumun erkek olmasını isterdim ikincisi kız olur en azından kızımın bir abisi olurdu ben çok isterdim bir abim olsun Ama bakalım nasip😊
eylemm09 aslhnkrts9 buluşuruz tabi kutlarız uzak yerdemiyiz sanki Aydın küçük yer zaten belki baktın tanıdık bile çıkarız 😄
aslhnkrts9 eylemm09 buralı olsam olabilirdi ama 3 yıldır burdayım ben evlenince geldim 😂 göstermiyorsa kız diolar bana dr kız gibi diyip tahmin vermişti ama asla bacak arasını açmıyordu kızım nasıl bi inat 😂somra gösterdi bu seferde ben ikna olmadım en son 27 haftalıkken görünce dedim tamam okey kız bu 😂
eylemm09 aslhnkrts9 Bende burada doğdum büyüdüm dört yıl önce Gebze’ye taşındım ailemle beraber ama bir yandan buradaki ilişkim devam ediyordu sana eşimle evlendim ben de Gebze den Aydın’a gelin gelmiş oldum bir yıldır Buradayım ben de tekrardan 😄 Ya ben daha 2 defa gittim kontrole devlete gittim doktor 16. haftadan önce söyleyemeyiz dedi Herhangi bir tahminde bile bulunmadı hiçbir benzetme de yapmadı en son 13 haftalıkken gitmiştim Şimdi 16 haftalıklığım yarın için devlet Hastanesi’ne randevu aldım Ayın 18’ine Medinova da Özgür beye randevu aldım yani yarın öğrenemezsem 18’inde mutlaka öğrenmiş olurum inşallah ama içimden bir ses öğrenecekmişim gibi geliyor 😄
eylemm09 Gkygz kız böyle konuştukça ben daha çok meraklanıyorum ya hurafelere de inanmıyorum ama sürekli bakıyorum😄
aslhnkrts9 eylemm09 bana da öyle geldi heyecanla bekliyorum haberini inşallah bebiş gösterir kendini ☺️
aslhnkrts9 aslhnkrts9 ben Betül yörük e aldım ona gidiyorum bi kaç aydır her gittiğimde kalp atışını falan dinletiyo tek sorunu kagıt vermiyor 😂
Dilekk09 aslhnkrts9 Serdar kantarcı cok memnunlar bende bu ay ona gidicem benimde kız 14 haftalık Betül yörük bana tahminde bulunmustu doğru çıktı