Pinarbenak Altyyksl merhaba canım genelde duruma göre sola veya sağa yatıyorum, çok oturur pozisyonda durmuyorum
Senatr Altyyksl ben genelde sola yatıyordum 27 den snra oturmaya başladım artk daha da rahat oturuyorum. Ani hareket etmememeye yavaş hareket etmeye çok gezinmemeye hep çok dikkat ettim, cok iyi ilerledik şükürler olsun🤲
Sibelyavz Altyyksl ben 12. Haftada yaptırdım rahim küçüklüğünden ağrım sızım geçene kadar uzandım sonra normal hayatıma döndüm ev işi vs. 37+3 oldum dün dikişim alındı normal doğum istediğim için 1 2 cm açıklık var dedi ne zaman gelir bekliyoruz bakalım 🤷♀️
Drygrrs Altyyksl her türlü yatıyorum doktoruma sormuştum istediğin gibi yat dedi . Acil serklaj oldum ben 22.haftada. ama hiç kalkmıyorum bi tuvalete bi hastaneye .
Aysedogan229924 Pinarbenak kaçıncı haftada serklaj oldunz sürekli yatiormsnz bnde yeni oldmda merak ettim
Pinarbenak Altyyksl evet bu 27.haftaya kadar koydum , fitil verdiği için onun daha iyi emilmesini sağlıyordu
Pinarbenak Aysedogan229924 merhabalar 24.haftada oldum , şuan 27.haftadayım evet yatıyorum acil Serklaj olmuştum dikkat etmem gerekiyor
Cennet_kusum16 Sağa ve sola yatıyorum. Oturmak ile ayakta durmak aynı baskıyi yapıyormuş o yüzden yatar pozisyondayim. 23 ncu haftadan beri yemek, duş, tuvalet harici yatıyorum
Melek-10 Merhaba 2.gebeliğim 2sinde de serklajım vardı ilk başlarda doktor sağa sola istediğim şekilde uzanabileceğimi söyledi belli bir haftadan sonra sadece sola ve düz şekilde yatmamı söyledi sadece lavabo ve yemek için kalkıyorum baya sona geldik rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
Altyyksl Pinarbenak 1 hafta önce oldum bende 15. haftada gunduzleri ayak altında hep yastık var ama gece rahat edemediğim için koymuyorum tuvalet duş harıcıde kalkmıyorum yemegımı bile yatarken yiyorum inşallah son haftalrı görmek nasip olur 🙏
Pinarbenak Altyyksl amin canım inşallah, stres yapma zaten önlemini almışsın stres bu işin düşmanı korkmanı gerektirecek endişe edecek hiçbir durum yok geceleri yastık koyma ayaklarının altına , zaman çabuk geçiyor dikkat edin yeterli 🙏🏻
Altyyksl Sibelyavz ay ne güzel Sağlıkla kucagınıza almak nasip olsun 😊 peki rahım uzunluğunuz ne kadardı dikiş atılırken
Ceed_mom Sibelyavz Dikiş alınırken acıdı mı çok korkuyorum ve sırf bu yüzden normal doğum yapmak bile korkutuyor beni 😔
birkimseee Sibelyavz 12. Haftada genelde ultrasonda bakıyorlar hep sizin nasıl fark edildi ve yapıldı, bilmediğimden soruyorum Hani o sıralar bi şikayetiniz var miydi
Sibelyavz Altyyksl onu bilmiyorum malesef ben 4 sene bekledim bi türlü olmadı tedaviler falan fayda etmedi 2 sene önce histereskopi ve laparaskopi ameliyatı oldum orda öğrendim meğer rahmim olduğundan çok küçük ve sol tüpe bağlı değilmiş doğal yolla zor olur tüp bebek falan dediler 1 sene hiç bişey yapmadık bekledik 1 sene sonrasında kendiliğinden hamile kaldım mucize oldu rahim küçük düşük olur erken doğum olur diye dikiş attılar şükür 37 ye gelebildik inşallah sıra doğumda
Sibelyavz Ceed_mom muayene acıttı biraz bide ben çok stres yaptım çok kastım kendimi ondan biraz acıdı ama 5 dakika sürmedi elle muayene yaparken canım acıdı açılmayı kontrol etti
Ozgednc Damla-1 işlemden çıkınca 1 2 saat kadar hafif ağrıyor oda zaten ağrı kesici yapıyorlar hemen. Herkesin 15 dk kadar sürüyor ama benim 45 dk sürdü
Damla-1 Ozgednc geçmiş olsun canım inşallah bende hemen atlatırım işlemden işleme değişiyordur belkide
Ozgednc Damla-1 evet değişiyor. Benim dikiş atılan kısım çok darmış doktor beni çok zorladı iğneyi donderemiyordum bu durum şaşırttı bizi dedi