Melliisaa busesssssss bende bir türlü karar veremiyorum Mabel, balım, arya, yada umay düşündük ama net belli değil
Azra8Engin busesssssss bizim kızımızın adı Aden olacak. Ama çok duymaya başladım. Hera duyulmadık bi isim
perihankrkya busesssssss kizim olursa sare veya ayla koymayi düşünüyorum bakalm cinsiyet belli olunca daha cok isim arastirmasina da girebilirim ☺️
Azra8Engin Rabiul neden? Sakıncalı mi bilmiyordum ben o kadar araştırmadım. Sonrasında eşimle isimlerimize uygun olsun diye Aden e karar verdik
Rabiul Azra8Engin çok güzel bence aden sizden bir parça 😍 şöyle ki linçlenmem umarım ama genelde hayvanlara koyuluyor hiç denk gelmedim kızının adını hera koyana
Gulsahgunhan busesssssss Kızımızın adını umay koymayı düşünüyoruz ama net karar veremedik bade ismide aklımızda :)
Rabiul Azra8Engin hera koyan varsa hemen tetiğe geçerler diye 😂😂 bizimde köpeğimz vardı ismi heraydı o yüzden hiç düşünmedim ben kız ismi olarak
Ask1907FB busesssssss Nazar, Eftelya hatta şarkısı var ilerde nasip olursa dinleyebilirsiniz 🤭kız olursa Eftelya istiyorım, İlsu, Aden, Esin, Efnan, Anzılha, Mihriimah , Eflin