Ozgis1s Mavilik ay hadi ya benimde rüyalarıma giriyo erkek çıkıyo falan böyle 😂 çok düşündüğüm için mi yoksa içime mi doğuyo bilemedim 😂 Allah hayırlısını nasip etsin ya yapacak bişey yok 😂😂😂
Bebisannesiyiss @Asure123 hahaha ya tesekkur ederim bazen hamile oldugumj unutuyorum normal mi acaba bulanti falab hic olmadi cunku
Bebisannesiyiss @Ozgis1s benim bulanti falan yok hic de olmadi sadece bel agrisi ve arada gelen kasik batmasi o kadar
Mavilik Bebisannesiyiss biri senin arkana geçip kafandan aşağı tuz sepeliyor ama hiç bişey demiyor seni izliyor , eğer senin elin ilk burnuna giderse erkek , ağzına giderse kız oluyor
Bebisannesiyiss @Neslihan2425 benimde oyle bel agrisi kasik batmalari oldu 16. Haftada bulanti vs hic yasamadim gercekten benimde elim yuzun bembeyaz kaldi😅
Neslihan2425 Bebisannesiyiss o zaman erkektır ınsAllah canım Allah gönlüne göre versin önemli olan saglıklı olsunlar da 🌺
Svcn_09 Bende 18 haftalik hamileyim doktor kiz dedi ama benim bebek sagda atiyor bütün belirtilerim erkege benziyor diyo herkes kafam karisti bende 20 haftayi bekliyorum hazirlik yapsam mı yapmasammi anlamadim
kubranurleo Benim hiç bulantı kusma olmadı, genel olarak rahat geçiriyorum. Bel ağrısı oluyordu zaman zaman. Yüzüm güzelleşti. Karnım sivri. Tatlı aşeriyorum. Oğlan bebeğimi bekliyorum :)))
MorKelebek54 Bebisannesiyiss kuzum bence bu herkese gore degisir her gebelik farklı cunku. Ben cok sukur bulanti va yasamadim erkeklerde genelde bulanti olmazmis cilt guzelligi olurmjs erkek gebelerde. Kizlarda kiz annenjm guzelligini alir derler ne kadar dogru bilemem tabi ama genel olarak duydugum erkek gebelikde gebelik rahat geciyo herkez bir degil tsbi
Muhammed123 Benim midem bulanıyor bel ağrım karnım asagiya doğru sağ göğsüm büyük acaba cinsiyet nedir
Aysel461 Cinsiyetin belirtisi olmaz belirti anne vücudu hormonları annenin yapısı bünyesiyle ilgilidir