Sumaed umrumdadegil bizimde haftaya alınacak bebiş suyum iyi bir sorun yok dedi ama devletin doktorlarını anlamıyorum ben çok baştan savma muayene ediyorlar bence
umrumdadegil Sumaed seninki bebişin kilosu iyi ama maşallah benimki daha düşüktü suyum da azalmıştı. Devlet çoğu doktor öyle
Sumaed Instauser sanırım önemli bir konu benimde artık haftaya doğum olacak ozamana kadar kilo alarmı almaz mı bilmiyorum hiç ama tedirgin oluyorum
Sumaed Hamdiyevural ya tabiki önemli olan sağlıklı olması kiloya takılmak değil aslında amacım sadece durunca gelişim tedirgin ediyor insanı
Hamdiyevural Sumaed zayıf bebeklerin gelişimi geri sayılmaz bazı bebekler kilosu iyi olmasına rağmen gelişimi iyi değildir önemli olan sağlıklı olması ayrıca zayıf doğan bebekler sonra maşallah tosun gibi oluyor 🤣
Sumaed Hamdiyevural ay inşallah sağlıklı olsun da o yeter bana gerçekten haftaya doğuma gireceğim ama bebeğim iyimi düşüncesi bir sorun çıkacakmı korkusu beynimi yedi resmen 😞
tuzlulimoon Sumaed üzülmeyin en önemlisi sağlıklı olması💕 Ve bence cihazlarda bebeğin duruşuna göre illaki bi yanlışlık oluyor..
Sumaed tuzlulimoon bende öyle düşünüyorum gerçekten fark ediyor aşağı olmasın da kilosu yukarı çıkarsa şaşırmam sonra😂
Sineemiis Slnpkts benimde 34+5 olmam gerekirken 32+4 bugun galiba , büyümüşse insallah 😖 1900 dedi kg a plesantada sıkıntı yok benim beslenmede sıkıntı yok ama 3 hafta da sadece 300 gr almis
Sumaed umrumdadegil ay maşallah bizde bi o kadar olsaydık 🤲🏻 resmen doğum için gün sayınca o bile geçmiyor
Mjgnfdn Sumaed benimde kızım olucak 1 ay önce 700 gr alan cocuk 2 haftada toplamda 100 gr aldı. Gelişimini tamamlamış olabilir canınızı sıkmayın şuan biz 3180 gr dayız 2 hafta önce kontrolde 3080 gr dık.
Sumaed Mjgnfdn heralde artık gelmeye hazır bilmiyorum oğlum 4100 doğmuştu bu böyle olunca acaba bir sıkıntı mı var diye hemen geliyor aklıma. Maşallah iyi sizin bebiş şimdi kaç haftalıksınz ☺️