Sumaed Kızlar haftaya doğumum var ama bebek geçen haftadan beri sadece 20-30 gram almış kilosu 2950 şuan kız bebek böyle sorun yaşayan oldumu beslenmeme de çok dikkat ediyorum herşeyiyle tedirgin oldum ya bu hafta da almazsa diye😞
tgc_gzm2018 Sumaed kaç haftaliksiniz riskli kiloyu geçmiş bence 3 u bulur sz birazda geçerse normal ya tedirgin olmayın
Ebru-29 Sumaed 36+4 te 2910 Gr 46 cm bir boncuk dünyaya getirdim. Bugün 40 ımız çıkıyor 4 buçuk kilo 55 cm olduk. Benim de suyum fazlaydı doğumum erken oldu çok korkuyordum doktorum içerde daha riskli dedi iyi ki ona guvenmisim korkmayın ❤️
Sumaed Feyzsali bu haftaya kadar hep aldı bu hafta durmuş doktor sıkıntı yok dedi ama son haftalarda em çok kilo aldığı zamanlar olunca ben tedirgin oldum
Slnpkts Merhaba 35+2 yim benim de 33. Haftadan beri bebeğim haftada 30 gram falan alıyor. Ancak bende bebekte karin bölgesi gelişim geriliği ve damarlarda akım kaybı var. Ve bebeğim daha 2 kilo bile değil. Korkmayın Allah yardımcımız olsun
Sumaed Slnpkts amin sizinde yardımcınız olsun inşallah böyle olunca gerilik bir sıkıntı oluyor mu acaba yada neyden kaynaklı oluyor ki bu durum
Sineemiis Slnpkts benimde 34+5 olmam gerekirken 32+4 bugun galiba , büyümüşse insallah 😖 1900 dedi kg a plesantada sıkıntı yok benim beslenmede sıkıntı yok ama 3 hafta da sadece 300 gr almis
Haticebubekir0 Slnpkts aynı durumları yaşıyoruz sanırım perşembe dogumum var 37. Hafta oluyorum 2.200 gr kılosu rabbım sağlıkla evlatlarımızı versin ınsallah
Annecibebe iremm00 ya herkeste mi böyle acaba benimde 36 hafta da kilosu 2300 küçük kalmış dedi cuma günü sezeryana alıcak beni
Sumaed Ebru-29 ay maşallah çok güzel kilo almış rabbim inşallah Banada sağlıklı nasip eder herkesle beraber bebeğimi 🙏
Ipekulas Sumaed ablamında bebişi gelişimi geriden geliyordu kaşar ve havuç yedi diğer haft gittiğinde bebiş normal haftasındaydı
umrumdadegil Sumaed benimde son haftalarda 50 60 gram alıyordu yememe rağmen 37. Haftada doğum yaptım
Sumaed umrumdadegil bizimde haftaya alınacak bebiş suyum iyi bir sorun yok dedi ama devletin doktorlarını anlamıyorum ben çok baştan savma muayene ediyorlar bence
Instauser Sumaed benimde 2 hafta boyunca sadece 150 gr almış. Doktor 4 gün sonra tekrar gel dedi. (Yani yarın. Tam 38 oluyoruz. ) Gelişimi durmuş ve hareketleri azalmışsa sezaryende olabilir dedi.
Sumaed Instauser sanırım önemli bir konu benimde artık haftaya doğum olacak ozamana kadar kilo alarmı almaz mı bilmiyorum hiç ama tedirgin oluyorum
Sumaed Hamdiyevural ya tabiki önemli olan sağlıklı olması kiloya takılmak değil aslında amacım sadece durunca gelişim tedirgin ediyor insanı