Baliikci Mevasultan1 Bide erkek bebeklerde sol tarafta yatılabiliyor kız bebeklerde sağda mesela ben oğullarımda hep solda yatabilirdim bunda sağda cinsiyetini henüz bilmiyorum ama bende çok kız istiyorum 🤲🏻
Mevasultan1 Baliikci Allah’ım kalbimize göre versin bende çok istiyorum çok dua ediyorum herkes olmaz senin diyor ama Allah’ım nasip eder inşallah 🥰
perihankrkya Bebekbabyy oglumdaki gibiyim bulanti kusma halsizlik hepsi var 😂 10+6yim bende cnm bayramdan snra randevum var o zaman belli olacak insallah 😂 ama sadece tek farkliligi oglumda yuzum nur inmis gibiydi sivilce leke hic bisey yoktu bunda yuzum sivilce ucuk yara hepsi var ve gecmiyor r
Baliikci Mevasultan1 Hiç onlara kulak verme o kadar gereksiz konuşuyorlar ki bendede öyle hatta 40 tane doğursan 40 ı da erkek olur diyen var anca heves kırıcılar Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalını kurdurmazmış 😊🩷 aminnn inşallah 🥰
Mevasultan1 Baliikci Aynen öyle çok doğru söylediniz insanlar çok kırıcı gerçekten herşeye karışıyorlar ya ben dua ediyorum Allah’ım nasip etsin inşallah 🥰
Mevasultan1 Baliikci İnşallah kızımız olur kul kullun duasına muhtaçmş dua edelim ramazan ayı nssip etsin kusursuz hayırlısıyla kızımız olsun 🙏
Brknly Mevasultan1 benim için de dua edin lütfen bende sizin için edeceğim 2 oğlum var bi kızım olmasını çok istiyorum
Pamukbayan Ruzruz- kızım 2 yaşında şuan 10 haftalık hamileyim :) bende oğlum olsun istiyorum sağlıkla gönlümüzdekiler gelsin inşallah. Kızımda kusmadım bu sefer çok kusuyorum. Kızımda yerleşme kanamam oldu bu sefer bi sorun yaşamadım bakalım nasip ☺️
Ruzruz- Pamukbayan belli olöuyor demekki her hamilelik farklı demek☺️dediginiz gbi saglıkla hayırlısıyla kucaga almamız nasip olsun 🤲🏻
SelmaCgn Benim de bir oğlum var 13 haftalık hamileyim bende kızım olsun istiyorum sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip etsin Allah’ım 🤲🏻 Bu mübarek günler hürmetine Rabbim hepimizin gönlünden geçeni hayırla nasip etsin inşallah 🫶
annembebegim Mevasultan1 @ipeklinaismom ayy kızlar ben de aynı sizler gibi çok dua ediyorum kızım olsun diye🥰🤲🏻💖 her gecem gündüzüm aklıma geldikçe dua ederim. 11 haftalık hamileyim iki gün önce doktor kıza benziyor ama kesin değil dedi bu bile dünyalar kadar mutlu etti. İsteyen herkese hepimize nasip olsun sağlıklı hayırlı kız evlat 🤲🏻 İpeklina hanım benimkinin nubuna da bakar mısınız kız nubu diyorlar sizin de böyle miydi Bu da bacak arası
ipeklinaismom annembebegim nub kız evet , bizim de nub böyleydi ama bacak aramız sanki daha bostu o resmi atayım bulursam size
ipeklinaismom annembebegim birde 11+4 de %70 kız demişti benim doktorum 12+3 de erkek de olabilir ikilemde birakri beni çok dedi 15 de kesinleşti
prens_prenses_annesi Bebekbabyy kisiden kisiye dgisiyo oglumda deli gbi migde bulantisi istahsizlik cekerken bunda tam tersi yani sifir sorun rahat 😂
SemaEyvaz Tugce-K maşallah benimde ikinci çocuğum hamileyim ilki erkekdi ağrım oluyodu şimdi hiç bi şeyim yok sanki hamile diyilim çok rahatım herkes erkek diyor