ipeklinaismom Mevasultan1 edicem 🙏🙏 kaç haftalıksiniz ne zaman belli olucak 11+4 de bana %70 kız dedi 15 de kesinlesti
Mevasultan1 ipeklinaismom sisteme göre 10 hafta 5 günlük ama doktorun demesine göre 9 haftalık 5 günlük kanda farklı çıktı doktor farklı söyledi
ipeklinaismom Mevasultan1 ikili test zamanı net belli olur haftası özeller hemen cinsiyet tahmini yapıyor devlet biraz bekliyo ama en net detaylı da zaten. 20.haftada yani.ben yaptırmamıştım 32 de yaptırdım suyu azaldı diyince doktor sorun çıkmadı yanlış olctugu ortaya çıktı sonra tabi
Mevasultan1 ipeklinaismom bakalım ne diyecekler bayramdan sonra gel dedi doktor özele gidiyoruz devlet hastanesi hiç bakmıyor ya
Mevasultan1 ipeklinaismom aynen öyle dövecek gibiler Teşekkür ederim gerçekten sağolun yorumlarınız için
2prensesannesiiii Bebekbabyy ilk kızımda doğuma kadar kustum bu kızımda sadece arada bi bulantı var kusma yok rahat geçiyor çok şükür
2prensesannesiiii Mevasultan1 Allah gönlünüze göre versin 🙏 🥰 ama çok teoriye bel bağlamayın benim erkekti teoriye göre 1 kızım daha olacak Allah size gönlünüzden geçeni sağlıcakla nasip etsin inşallah 🙏 🥰 nub doğru ama dr 3 aylıkken bize ona göre tahmin yaptı doğru çıktı🥰
Mevasultan1 2prensesannesiiii Teşekkür ederim inşallah doğru çıkar ya oğlum var bide kızım olsun istiyorum Allah’ım nasip ederse kusursuz hayırlısıyla sağlıklı inşallah
Gg5348 Bebekbabyy aşırı kustum,cildim güzelleşti,tatlı şeyler canım çekiyordu herkes erkek dedi ama kızım oluyor bence net bir belirti olmuyor bir arkadaşım erkek bebeklerde yerleşme kanaması oluyor kızlar da olmuyor dedi ama bir fikrim yok 🤷♀️
Ruzruz- Gg5348 benim erkek te yerleşme kanamam oldu Bunda hic olmadı Cinsiyetini kız diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi☺️
Ruzruz- Bebekbabyy bende sizinle aynıyım Erkekti şuan 2 yaşında Bu sene kız senesiymiş bu sene hamile kalam dedim🤭 bende 9. Haftadayım Kız hissediyorum De mide bulantım yoktu Bunda cok var ona baglıyorum kendimce ama belli olmaz tabi onuda biliyorum
Pamukbayan Ruzruz- kızım 2 yaşında şuan 10 haftalık hamileyim :) bende oğlum olsun istiyorum sağlıkla gönlümüzdekiler gelsin inşallah. Kızımda kusmadım bu sefer çok kusuyorum. Kızımda yerleşme kanamam oldu bu sefer bi sorun yaşamadım bakalım nasip ☺️