yavrusincabim1807 Mayısta doğum olacaklar nasıl gidiyor ben artık ağırlaştığımı hissediyorum hareketlerim kısıtlanıyor sırtım ağrıyor birde bugünlerde 🙃
Merve1414 yavrusincabim1807 87 günüm kaldı 27 haftligim corap giyemiyorum kisisel bakımımi zor yaomaya başladım namaz kılarken bile eğilip dogrulamiyorum gobus sıkıştırıyo
SumeyyeTpl yavrusincabim1807 son 26 gün 36.haftayı tamamlicaz 29. Haftada bu kadar zorlanıyorsanız bu haftalara gelmeyin bence hiç oralarda takılın 🥴😂😂
Aycskn yavrusincabim1807 64 günümüz kaldı nefes ve kaburgalarımın ağırması problemi dışında çok şükür bir problem yaşamıyorum hala işimi gücümü görebiliyorum ve çoraplarımı ayakkabılarımı kendim giyebiliyorum💪😊
yavrusincabim1807 Merve1414 aynen göbek artık ben burdayım diyor 😁 ayakjabı çorap giymek çok zor ağdaya gidiyorum bakım içinde
Merve1414 yavrusincabim1807 ama ozleniyor bu son zamanların tadını çıkarmak lazım doğumdan sonra gobuslu zor zamanlar aranıyor
yavrusincabim1807 SumeyyeTpl zorlanmıyorumki sporumu yürüyüşümü bile yapıyorum sadece göbeğim büyüdüğü için yaşadığım sorunları yazdım 🤰
yavrusincabim1807 Aycskn 2hafta var aramızda😄 işlerimi hallediyırum spor bile yapıyorum sadece sırt ağrısı oturup kalkarken zorlanma var birde kaburgalarım ağrıyor 🥲
Aycskn yavrusincabim1807 sağlıkla kucağınıza alın inşallah🌸 artık ağırlaştıkça ağrılar artıyo içeriye sığmıyolar kaburgalardan olmadan hayırlısıyla doğuraydık eydi😂
SumeyyeTpl yavrusincabim1807 valla kuzum son haftalarda artık doğuraydım diyor insan,göbek bile göbeklikten çıkıyor emin ol 😂 hep böyle sorunsuz geçer umarım hamileliğiinn 🥰
yavrusincabim1807 Merve1414 valla bilmiyorum ararmıyım ama hevesliyim çok ilk hamileliğim kendime şaşıroyorum baktıkça
Merve1414 yavrusincabim1807 benim 3. Hamileliğim insan gerçekten özlüyor nekadar sancida çeksen caninda yansa ilk kavuşma kucağa verme anı onlar çok ozleniyor insan zaman geçince yeni doğan ağlama sesini bile ozluyor