Melek3675 emineaycicekyilmazz ben kocaelinde oturuyorum ama doğumum o tarafta olcak afiyeti düşünüyorum evet devlete gittim ikili test için Zeynep kamile gittim ama
_EUE emineaycicekyilmazz Zübeyde Hanıma gidiyorum ama her gittiğimde içeride başka birisi oluyor😅 klasik devlet hastanesi diyorum artık :) siz kime gidiyordunuz ve nerde oturuyorsunuz
emineaycicekyilmazz _EUE Elif Malçok çok met ettiler ona gidiyorum normalde özeldeydim evet bende o şeyi yaşadım zaten devlete 2. gidişim ilkinde farklı biri vardı 2. de Elif hanımı görmek nasip oldu umarım 3 de başka doktor olmaz 😂
Ylzknn emineaycicekyilmazz avcılar Anadolu hastanesi Özkan beye giden var mı? Ben başka doktora gidiyorum değiştireceğim. Özkan Bey’ i bilen var mı ?
Lavinya21 Ylzknn benim doktorum ama mükemmel kelimelerle anlatılamaz kadar iyi ve mükemmel bir doktor ya❤️
H-ckerana emineaycicekyilmazz Çamlıca Erdem hastanesine gidiyorum.İlk doğumumuda orada yapmıştım bu ikinci.Hisar çamlıcaya bi kere gittim.Ama oranın yenidoğan küvezi yok,anneye kan lazım olsa kan takviyesi yok o yuzden devam etmedim.
emineaycicekyilmazz H-ckerana evet bende bu yüzden devlete geçmek zorunda kaldım doktorumdan aşırı memnundum Hisar Çamlıcada
H-ckerana emineaycicekyilmazz İyi yapmışsınız bence.Bi durum olsa hisar ümraniyeye sevk ediyorlarmış ama orasıda aşırı kazık.