emineaycicekyilmazz İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırmaya gidiyorum ara sırada Hisar Hospital Çamlıcaya 😂
Ask1907FB emineaycicekyilmazz Üsküdar Göztepe Süleyman yalçın şehir hastanesine gidiyorum Nisan Helin Dönmez mükemmel mütevazi özel doktorundsn bile iyii 10 15 dakika bakıyor inceliyor bebeği çok memnunum
Ylzknn emineaycicekyilmazz avcılar Anadolu hastanesi Özkan beye giden var mı? Ben başka doktora gidiyorum değiştireceğim. Özkan Bey’ i bilen var mı ?
Edanur65 emineaycicekyilmazz 2 doktor denedim şuana kadar dün Sibel aydına gittim o kadar memnun kaldım ki anlatamam sana özelde gibi hissettim kendimi
emineaycicekyilmazz Edanur65 Elif Hanımı çok övüyorlar bende ona başladım ama bir verim alamadım normalde doktorun sorması lazım bir şikayetiniz var mı diye biz belirtiyoruz şikayetlerimizi onlar söylemedikleri için 🥹
Edanur65 emineaycicekyilmazz bunu denemenizi tavsiye ederim gerçekten ilgisine hayran kaldım ilk kez devlette ilhan varankta berbattı onu da bıraktım özele yaşam tıpa gidiyorum Arif beye oda çok iyidir 10-15 dk bebeği inceler her ayrıntısını söyler 600 tl ücreti
emineaycicekyilmazz Edanur65 Ya ben zaten özele gidiyordum inanın özelin hizmeti hiç bir devlette yok danışması bile kaba devlette soru sormaya çekiniyor insan randevu bulabilirsem birde sibel hanıma gözükeyim daha haftam var çünkü 😊
Edanur65 emineaycicekyilmazz inşallah sizde benim gibi memnun kalırsınız 🥰❤️🤲🏻 kaç haftalık sizinki belli mi cinsiyeti
_EUE emineaycicekyilmazz Zübeyde Hanıma gidiyorum ama her gittiğimde içeride başka birisi oluyor😅 klasik devlet hastanesi diyorum artık :) siz kime gidiyordunuz ve nerde oturuyorsunuz