aslanbeyy İlk gebelik, iki üç gün dalgalanma hissettim . 18+5 te ilk tekmelerini hissettim 🙏🏻 doktor 18-20 arası hissedersin demişti. Özellikle sırt üstü uzandığımda daha fazla hissediyorum .
gulesergurgen aslanbeyy Ben de sırt üstü yatınca karnıma ittiriyor gibi oluyor sürekli düzelt kendini ben böyle rahat değilim mi diyor acaba 😀 Bu arada 21+1 ben çok erken hissetmeye başlamıştım .
aslanbeyy Firdevseren gaz ve tekme hissediliyor aslında 😀 büyük ihtimalle sizinde tekmedir. Sırt üstü uzanıp elinizi hissettiğiniz yere koyarsanız net hareketleri hissediliyor . Gezinip sonra tekme hissediyorum. Gaz daha farklıydı mesela🤭
Hulo2105 Dilek-ali 16+3 üm ama bebeğim 1 hafta önde gidiyor. Dün sırt üstü yatarken ilk defa değişik bişey hissettim. Sanki sürtünme gibiydi kesinlikle bağırsak hareketi değildi eminim. Çok farklıydı irkildim hatta. Gece de sol tarafıma yatınca aynı şey oldu. İyice hissetmek için sabırsızlanıyorum 🥹❤️
Aybukgeg Dilek-ali ilk gebeliğinse en erken 18 normal olanı 21-22 hafta gibi. İkinci gebelikte 16. Haftaya kadar düşüyor hissiyat. Fakat kilo da etkili bir durum ben biraz fazla kiloyla hamile kaldım hissiyatım 20. Haftayı buldu birde bu dönemlerde hareketler düzensiz oluyor daha bebek küçük olduğu için kas gücü az her hareketi hissedemiyoruz o yüzden telaşlanmayın daha erken zaten ilerleyen zamanlarda kıpırtıdan uyuyamıycaksınız bile ☺️
aysegul1122 Dilek-ali biz artık 19+3 Temyiz. Mide bulantılarım 15 te filan anca kesildi. Hareketleri de 3-4 gündür filan minicik belli belirsiz hissediyorum daha. İlk gebelik için 22. Haftaya kadar normal hissedememek de demişti doktorum. En net hissettiğim zamanlar yemekten ya da tatlıdan sonra sırtüstü uzanınca.
morpaqatya9 Dilek-ali Umarım kusman yakın zamanda biter. Ben 18 haftanın içinde hissetmeye başladım. 🥰
Sinem10 Dilek-ali İlk hamileliğim 17. Haftada hissettim 20 de dışardan gözüken videoları bile var benimki çok hareketliydi sizde başlarsınız yakında 🥰
H-ckerana Dilek-ali İlk hamileliğimde 16.da hissetmiştim.İkinci hamileliğim bu ikizler yine 16.haftamdayım ama henüz hissedemedim.Karnım bayagı buyudu bence bir kac gune hissedecegim 😇
Ipekulas Dilek-ali ilk gebeliğim 16. Haftada gaz sıkışması gibi hissettim 18 haftalıkken tekmesini hissettim 18+4 de eşim tekmesini hissetti 😂 şuan 24+4 üz hala çok hareketli 🧿
esmaerdemir Dilek-ali 17 da hissetmeye başladım tam doktorum ilk gebelikse 24 haftayı bulur demişti 💝 ayrıca mide bulantısı da 16. Haftadan sonra beta hcg değeri düşmeye başlıyor ve mide bulantısı kusmalar geçiyor ben 4 ay boyunca hep bulantı kusma yaşadım acillik oldum kaç kere ama sabırlı ol geçiyor nane limon çayı iç bi nebze rahatlatır 💐
Tansusercan Benim ilk gebeliğim 17 haftasında hissettim şuan 23+3 hic durmuyor cok hareketli oğluşum 😍🤍👶🏼
Fatma_ecem4 Dilek-ali bende 15 haftaligim bende hissetmiyorum benimde balikyagi verdi doktor içince midem bulaniyor
gizbirhil Sssa çok normal canım. Annem bile şaşıyordu bana nasıl hissetmezsin diyordu ama napayım 21 de hissettim şimdi hergün maşallah hareketli
MuhammedYusuf56 Dilek-ali benim üçüncü hamileliğim ve bende 20. Haftada hissettim ultrasonda bir sorun yoksa korkmayın bazı bebekler geç hareket ediyor benim doktorum normal dedi şuan 23+4′teyiz hayırlısıyla