Ezgi49_ Aden_simay aynen bende ondan kullanıyorum da sanki biraz karın ağrısı yaptı gibi bende multivitamin içinde hersey var ilk laak kullandım şimdi pregnom
Sunymom aysegull01 bazen diğeri yetmeye biliyormuş fazlası zaten depolanmıyor ilk bebeğimi 22 haftalıkken bu yüzden kaybettiğim için fazla dozlu kullanmak zorundayım
Rsahbaz Sbl25 doktorların tavsiye ettikleri genelde sentetik içerikli ve işe yaramıyor. Ben erbatab veya solgar öneririm en iyisi ve doğalı onlar
Sunymom Beeyzanurr yeterli olsaydi 400mg bunu yaşamazdım ben de neden kullandığımı söylüyorum ya. Sıradan bir kadın doğum doktorundan almıyorum perinatoloji doktorum bunu öneriyor.
Beeyzanurr Sunymom bu ilaci doktorunuza degistirmenizi oneririm devlet bana da bunu verdi önce bir sure kullandiktan sonra ozele gittim ozeldeki doktor dozu cok yüksek diye baska ilac verdi
Sunymom Beeyzanurr haklıısnız eğer değeriniz normalse elbette ama bebeğini kaybedenler için ve beyin gelişimi için bu öneriliyor
cnsklkn Sbl25 folik asit bebeğin gelisimi için çok önemli. Kandaki folik asit degerinize baktirarak kullanmanızı doğru folik asiti kullanmanızı öneririm. Folik asit eksikliğine bağlı bel boşluğu sebebi ile hamilelegim sonlandı. Lütfen dikkat edin çok çok önemli
Rabiul Sbl25 elenatal 1 kullandım bende doktorumun tavsiyesi üzerine şimdi 2 ye geçtim doğum zamanı da 3 e geçerim heralde
Damlaozzz Regenesis max kullanıyordum kuzenim kadın doğum bölümünde o önermişti hamile kaldıktan sonrada kendi doktorum aynısına devam etmemi söyledi regenesis içinde çoğu vitaminin olduğu bir multivitamin
Nayas Hanimlar hamilelik sürecinde hep kullandim vinolac Multi vitamin diye. Bebis doğana kadar mi kulancaz bilgisi olan 24+3 şuan.
egelibebek Bebeğim beş haftalık ve doktor nbl pregna omega verdi multivitaminmiş içinde folik asit demir çinko falan var acaba kendim ayrı folik asit kullansam zararı olurmu