Sbl25 Kızlar doktor tavsiyesi veya eczacı tavsiyesi olan varmı en güzel folik asit hangisi sizce sizler ne kullanıyorsunuz?
beyzaao ipeklinaismom ne zamana kadar kullandınız acaba folactive verdi bana da doktor ama bazıları da otizm riskinden bahsediyor
Beeyzanurr Sunymom bu ilaci doktorunuza degistirmenizi oneririm devlet bana da bunu verdi önce bir sure kullandiktan sonra ozele gittim ozeldeki doktor dozu cok yüksek diye baska ilac verdi
Sunymom En uygun ilaç folbiol devlet destekli içinde 50 den fazla çıkıyor galiba diğerleri 300 TL’nin üstünde
aysegull01 Sunymom Sunymom içeriği çok yüksek ama bi ilaç 1 haftalık ilaca eşdeğer folik asit 400 mcg olması lazım o 5 mg
Boncukk123 Sbl25 bir ebe önermişti bana canım folidays ismi ilk 3 ay çok zor geçmesine rağmen hiç midemi bulandırmamıstı bazıları kokuyormuş mide bulantısı çok yapıyormuş ben çok rahat kullanmıştım onu
Hiiiillllaaaallll93 Sbl25 ben regenesis max kullanıyorum multivitamin içinde omega 3 te var gayet memnunum
Sunymom aysegull01 bazen diğeri yetmeye biliyormuş fazlası zaten depolanmıyor ilk bebeğimi 22 haftalıkken bu yüzden kaybettiğim için fazla dozlu kullanmak zorundayım