Lamiakyk ferhpnar erkek belirtisi görmeyince otomatik kız diyorlar. 17 haftalıkken gittim sanki kız dedi, şimdi 20 haftalıkken gittim başka bir doktora o da sanki kız dedi. Çünkü erkek belirtisi göremiyoruz iyi saklıyorlar diyorlar 🫣😅
Beybitooo ferhpnar kızıma da erkek demişlerdi devletti o sonra kız olduğunu öğrendik eğer devlet hastanesiyse değişebilir bunu özel söyledi değişmesi 😂
Zeyna_12 ferhpnar ama erkek olmasına o kadar kaptırmışız ki kendimizi kız diyince çok şaşırdık varya gerçi hep kız istedim rabbimde nasip etti çok şükür
ferhpnar cyln_hnm geçen bi doktor paylaşmış altına kız yazmış ama bildiğin erkek organı gibi birde ultrasonları çok kaliteli olmayınca yanılıyorlar
ferhpnar Zeyna_12 bende oğlumda öyle oldum 14. Te kız dedi doktor 19 da erkekmiş dedi doktorun yanından çıktım ama yüz ifademi bi görsen öyle bir şaşkınlık yok 🤣
Ayseanneeee ferhpnar ben öyle olmuştum hatta 17. Haftaya kadar erkek dendi sonra kanamam olmuştu detaylı baktılar kız olduğunu farkettiler.
biranne__ ferhpnar hm anladım canım hayırlısı neyse o olsun kızı oğlanı degil hayırlısı olsun evladın 😊😊❤️ bende kız istiyordum aslında ama oğlum olcagını öğrendim ve içinde hiç ukte faln yok aksine çok mutluyum diyorum inşallah yanılmaz doktorum ama pipiyi gördük kesin baya
Sema_1nur ferhpnar ben cinsiyet öğrenemedim bide 12+ 3 diye biliyodum ama 13+ 3 olaral çıktı ultrasonda