ferhpnar MaMmedova_ değişiyor oğlumda kız dediler erkek çıktı ama şuan önce kız sonra erkek dedi 12. Haftada
ferhpnar Ygmraygn bana da önce kız sonra erkke dediler ama hala umudum var gibi kızdır belki diyorm 15+2 de doktora gideceğim devlete bakalım o ne diyecek
Kubradagdevren Ygmraygn 13 16 18 haftada kesinlikle erkek dediler 2 gün önce kız olduğunu öğrendikk 😂😂
ferhpnar Esranur55 yaa inşallah bizim de öyle olur bir oğlum var gönül olmayanı istiyor hala umudum var 🤣
Ygmraygn Haticeakgul 12. Haftada öyle dwmişt doktorun biri . Kendi doktorum 16 haftada erkek gibi görünüyor 12. Hafta çok erken neden öyle söylediler sana hatabyapmıslar dedi. Hala erkek 28. Haftadayım 😂😂😂
Zeyna_12 ferhpnar 12 de büyük ihtimalle erkek dediler bugün 16 haftalığız %80 kız dedi bacak arasını da gösterdi 🌸
kubrabilgin74 ferhpnar 14. Haftada kesin erkek denildi 16.haftada kıza benziyor denildi şuan 19 haftaligiz ve kız
cyln_hnm 3 hamileliğimi de 12.haftada öğrendim üçü de kızdı hiç değişmedi acaba bu değişenlerin doktorların gözünde sorun mı var 😅😅
ferhpnar cyln_hnm geçen bi doktor paylaşmış altına kız yazmış ama bildiğin erkek organı gibi birde ultrasonları çok kaliteli olmayınca yanılıyorlar
Cansucan cyln_hnm aynen ya bende kızımı 11 12 haftalıkken öğrendim hiç şaşmadı 6 yıl önce bide doktordan doktora fark var bence bende bunu düşündüm ne kadar çok yanılan var🤭