Ugurhilal Kaktuscekirdegi doktor önermemiş rabbim bile müsade etmiş ki gebe ve emzikli kadın tutmayabilir diye burda tut deseler tutacak mısınız gerçekten bebeğe bişiy olur diye korkmaz mısınız nst de bile yiyip içip gelin hareketi olsun diyorlar bütün gün susuz nasıl kalacaksınız doğurunca Allah sağlık verirse tutarsınız
Esra_Omer_21 Kaktuscekirdegi 31 +5 oldum dün doktor kontrolündeydim oruç tutuyorum dedim her şey yolunda sıkıntı yok devam edebilirsin dedi ama her hafta gel suyuna bakalım dedi
Telasli_anne_adayi Vallaha benim doktorum tutamazsın küçücük bebek nasıl oruç tutsun diyerek önermedi biraz da riskimiz var 29 haftalığız tutamıyorum maalesef içim rahat değil ama bebişin sağlığı için her şey
Zmra-13 Kaktuscekirdegi bende tutuyorum canim 19 haftalik hamileyim doktorum genelde bi skntı olmuyorsa tutablrsin bol su ic ama iftarla sahur arasinda diye uyarida yapti benimde enfeksiyonum var ona ragmen tutuyorum ama senin bebegin suyu azalir diye tutma demistir son haftalarda tavsiye etmyolar doktorlar sen doktorunu dinle her ihtimale karsi